2777
2789
عنوان

با بی حسی به شوهرم چه کنم؟!

960 بازدید | 72 پست

هیچ حسی بهش ندارم. هیییییچی. نه دلتنگش میشم نه بهش زنگ میزنم نه حپصلشو دارم نه دوس دارم بیاد نزدیکم.نه از غذا خوردن باهاش لذت میبرم نه از تفریح رفتن. و هررررکاریم میکنم تو رابطه باهاش ا ر ض ا نمیشم. از لحاظ مالیم هیچ نیازی بهش ندارم،هیچی. به نظرتون ادامه ی این زندگی به صلاحه؟ البته من یه بچه دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه دلیل ازدواجتو بگی؟؟بخاطر خانوادت ازدواج کردی؟؟

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

خودخواهی وتوجیهات بدروبذارکنارواول به خاطرخداودوم به خاطربچه ت زندگی کن وبه این حست دامن نزن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .