2821
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 83 پست

منم خییییلی خیلی تنبل شدم. همه کارا رو شوهرم انجام میده 😕 تهوع هم صبا بیشتره. ذائقم سمت خاصی نداره. شور و شیرین و همه چی میخورم. برا ناهارم دوس دارم ی غذای پلویی بخورم وگرنه ضعف میکنم. ولی خب با اشتها نمیخورم اصلا. ب لبنیاتم ک فک میکنم حالت تهوم بیشتر میشه.

رشد موهای دست و پام بنظرم خیلی کم شده.

غذا ک بعید میدونم مهم باشه برا جنسیت. ولی بقیه چیزا فک میکنم یجورایی نشونه دختر باشه.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
منم خییییلی خیلی تنبل شدم. همه کارا رو شوهرم انجام میده 😕 تهوع هم صبا بیشتره. ذائقم سمت خاصی نداره. ...

منم فکرمیکنم نشونه های دختر رو دارین شما.ایشالا که سالم باشه و دلخواهتون

شاید در جهانی دیگر….

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه هامن یه تاپیک زدم واس تعیین جنسیت توntعکسموگذاشتم یه کاربربوداسمشiynazاون بهم حدسی گفته بودودرس بودالبته حدسیم نگفته بودیمدت گمونم توسونوکارمیکرد

وخدایی که بشدت کافیست
ضربان ک اصلا ملاک نیست ماهمه پسرای فامیلمون بالای صدوچعل بودن  ازروی شکل جمجمه بلدی برامنم بگی ...

راستیماما توبهداشت تادستگاه روگذاشت صدای قلبش قوی میزدتعجب کرد گفت خیلیاتواین هفته صدای قلب جنینشون مشخص نیست.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
منم خییییلی خیلی تنبل شدم. همه کارا رو شوهرم انجام میده 😕 تهوع هم صبا بیشتره. ذائقم سمت خاصی نداره. ...

اها. ب بو هم خیلی حساس شدم. مخصوصا بوی پودر و مایع دستشویی یا ظرفشویی. حتی ی مدت بود فک میکردم همسرمم بوی خاصی داره ک نمیتونم تحمل کنم!😕

کنار تو درگیر آرامشم . . .

اگه بهت بگه پسره دیگه اشتباه توش نیست یعنی چیزی دیده که میگه پسره.وقتی دختر هست اشتباه میکنن.

ما ی دکتری اینجا تو شهرمون داریم که سونو گرافی داره که تو تهرانم دکتراش معرفیش میکنن از بس دقیقه

راستیماما توبهداشت تادستگاه روگذاشت صدای قلبش قوی میزدتعجب کرد گفت خیلیاتواین هفته صدای قلب جنینشون ...

اخیییی عزیزم خوشبحالت تونزدیکی ب هیجده هفته براانومالی

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
بچه هامن یه تاپیک زدم واس تعیین جنسیت توntعکسموگذاشتم یه کاربربوداسمشiynazاون بهم حدسی گفته بودودرس ...

من یه کاربر بم گفتع اسمش inaz هست بنظرت خودشه یانه خخخخ 

فدات گلم باورکن تا۱۲تیرکه میخوام برم انومالی دق میکنم برای سلامت وجنسیتش خیلی استرس دارم.

منم بخدا ثانیه ای نیست ک بهش فک نکنم خودت حس میکنی نی نی چیه