2821
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 83 پست
چجوریه صبح زودبایدانجام داد؟

اگه بالای هشت هفته این نیاز نیس صبح زود باشه.ادرارتون رو اندازه دوسه سانت بریزین تو یه لیدان ی بار مصرف.تو یه لیوان دیگه یه قاشق جوش شیرین بریزید بعد ادرارتون رو بریزید روش ببینید کف میکنه یا بی واکنش میمونه

شاید در جهانی دیگر….

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بخدا ثانیه ای نیست ک بهش فک نکنم خودت حس میکنی نی نی چیه 

همه شواهدمیگه دختره ولی ته دلم میگه پسره ولی سلامتیش ازجنسیتش برام مهم تره چون نی نی دوممه ومن یه پسرچهارساله دارم:-)

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

سلام دوستان .امیدوارم نی نی هاتون سالم باشه و هر جنسیتی ک خدا داده راضی باشید و خوشحال

من امروز موعد پریودم بود و نشدم دو شب پیش بی بی چک گذاشتم مثبت شده.خیلیییی حالت تهوع دارم .گلاب به روتون همش میارم بالا بعد وعده های غذاییم..بنظرتون امروز برم آزمایش یا زوده؟میخوام مطمعن بشم 

تست جوش شیرین رو انجام دادین؟

ن عزیزم. از بس همه میگن الکیه دیگه میگم وایسم تا سونو. ولی چون طاقت ندارم همش تو اینترنت مطلب راجبه حدس جنسیت میخونم 😆

کنار تو درگیر آرامشم . . .
خخخخ برامنم گفت ازش پرسیدم احتمالیه یامطمعنی گف روش علمیه مطمعن باش ازروی جمجمه بهت گفت؟

والابهم گفت ازروی جمجمه وستون فقرات واینکه پاهای پسردرامتداشه وبیسری اراین چیزادرس یادم نیس 

وخدایی که بشدت کافیست
من الان استفاده کردم کف یخورده دورشو گرفت یعنی چیه؟؟

عزیزم شنیدم اگه کف کنه ینی ادرارتون اسیدیه و نی نی دختر ادرار رو اسیدی میکنه و با جوش شیرین که یه ماده قلیایی هست واکنش نشون میده.ولی اگه هیچ واکنشی نداشته باشه پسره  چون جنین پسر ادرار رو قلیایی میکنه و جوش شیرینم بازه و قلیایی و هیج واکنشی نشون نمیدن.من شنیدم این درسته اما تو سایتا ی سریا نوشتن کف کنه پسره

شاید در جهانی دیگر….