2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این بیبی چک چیه

9002 بازدید | 45 پست

بیشتر از دوماهه که پری نشدم ازمایشم دادم منفی بوده امروز این بیبی چک اینجوری شد البته دیروزم ی مارک دیگه گذاشتم ی خط خیلی کمرنگ داشت

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره آزمایش بده یا چند روز بعد دوباره بی بی بزن

عزیزم من چند روز پیش بازم ازمایش دادم منفی بود یعنی ممکنه بعد از دوماه مثبت شه؟امروزم نوبت دکتر دارم 😞خیلی سخته بلاتکلیفی... من تاحالا سابقه نداشت اینهمه مدت پری نشم 

خدایا شکرت😍
عزیزم من چند روز پیش بازم ازمایش دادم منفی بود یعنی ممکنه بعد از دوماه مثبت شه؟امروزم نوبت دکتر دارم ...

شاید کیست داری که پریودت عقب افتاده 

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
میگم‌خانومی شمام اچ سی جی زدین؟

من اینماه زده بودم خانومی

سوالی هس بپرس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰