2777
2789
عنوان

علت این همه خیانت چیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا درک نمیکنم که میگید برای خیانت زن مقصره بعد مرد 

من میگم اول مرد مقصره دوم مرد مقصره سوم مرد مقصره در اخر زن 

چون این مرده که تعهدات و پایبندیشو زیر پاش گذاشته و رفته پی خوشگذرونیش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
به نظر من مردم بی جنبه ان.جنبه استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی و ماهواره رو ندارن. دیدن فیلمای ...

عزیزم.دشمن میدونه که جهان سوم بافقری که داره اما تعهد به خانوادش بالاست.برای همین با این فیلمها زوم کرده روی خانواده.

من ماهواره ندارم ونخواهم داشت ولی زیاد شنیدم وخوندم ازین فیلما.

دوستان من که خارج از کشورن هیچکدوم تلویزیون ندارن چون براشون هزینه زیادی داره

اونوقت هزاران شبکه فارسی بطور رایگان در اختیار ایرانیهاست.

ومتاسفانه هیچ ایرانیی از خودش نمیپرسه چرا باید این وسیله ی مزخرف تو خونه من جولان بده.

بعضیها از وضعیت اقتصادی میگن و بیحجابی وبی بنددباری رو هیچ میدونن

ولی باید بگم وقتی تعهد به خانواده وتلاش برای معیشت خانواده کم رنگ بشه هزاران مشکل اقتصادی اجتماعی وامنیتی مارو تهدید میکنه

مهمترین چیز دنیاخانوادمه💚💛💜💜💛💚
نمیدونم چرا درک نمیکنم که میگید برای خیانت زن مقصره بعد مرد  من میگم اول مرد مقصره دوم مرد مقص ...

حالا همیشه که مرد خیانت نمیکنه.ولی به نظر من 90 درصد موارد علت خیانت کمبودیه که از طرف زوجین تو زندگی ایجاد میشه و طرف مقابل برا جبران احساس کمبودش به سمت خیانت میره .

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
دلایل مختلفی داره . مهمترینش همون بی توجهی زن به شوهرش و محبت نکردنه . اگه مردی تو زندگی زناشوییش از ...

میتونم سوال کنم دوست دارین همسرتون واستون چه کارهایی بکنه تا شما به سمت بیرون از خونه کشیده نشین؟

دلایل مختلفی داره . مهمترینش همون بی توجهی زن به شوهرش و محبت نکردنه . اگه مردی تو زندگی زناشوییش از ...

پس ما چی ؟ همه جوره از نظر عاطفی تامینیم؟ 

ما زنها که بیشتر مستعد خیانتیم با این اوصاف،  

از صبح تا شب با کار خونه و بچه سر و کله بزنیم بعد هم شوهر جان بیاد خونه اونم باید بهش محبت کنیم کوچکترین کم کاری هم باعث میشه اقا بره خیانت کنه 

اینجوری که نمیشه پس ما دل نداریم ما محبت نمیخوایم ؟ من خودم تا الان سه تا دفتر پر کردم اینقدر که موقع دلتنگی حرفامو مینویسم چون کسی ندارم بهش بگم چون از طرف شوهرم اون محبت و توجهی که میخوام دریافت نمیکنم پس برم خیانت کنم دیگه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نمیدونم چرا درک نمیکنم که میگید برای خیانت زن مقصره بعد مرد  من میگم اول مرد مقصره دوم مرد مقص ...

مرد مقصره ولی باید زنم خیلی بی شعورباشه که بادونستن زندگی مرد داشتن زن  بشه حاضرمیشه باهاش رفت وآمد داشته باشه!!!

ازماست که برماست!

میتونم سوال کنم دوست دارین همسرتون واستون چه کارهایی بکنه تا شما به سمت بیرون از خونه کشیده نشین؟

یک مرد چیز زیادی از همسرش نمیخواد جز یه روی باز و اخلاق خوب ، مطمعن باشین اگه شما به شوهرتون محبت کنین اون هم محبتش رو از شما دریغ نمیکنه و بی پاسخ نمیزاره . من وقتی هر روز با چهره عبوس و گرفته خانمم مواجه میشم و شرایط زندگیم جوری هست که دلم نمیخواد بعد از تایم کاری به خونم برگردم ، خواه نا خواه دنبال اینم که کمبود محبتم رو یه جوری جبران کنم . خیلی از آقایون به کار کردن پناه میبرن . خیلی ها جور دیگه خودشون رو سرگرم میکنن . اگه فیلم زسر سقف دودی رو دیده باشین خیلی از این موارد به خوبی در اون به تصویر کشیده شده . 

یک مرد چیز زیادی از همسرش نمیخواد جز یه روی باز و اخلاق خوب ، مطمعن باشین اگه شما به شوهرتون محبت کن ...

آیا به زنها هم حق میدین اگر همسرشون عبوس باشه وبهش محبت نکنه در عوض اونام محبت رو جای دیگه دنبالش بگردن؟؟؟؟؟

یا بهتره هردونفر صبر کنن؟

مرد مقصره ولی باید زنم خیلی بی شعورباشه که بادونستن زندگی مرد داشتن زن  بشه حاضرمیشه باهاش رفت ...

خیلی وقتا مرد خودشو مجرد جلوه میده یا هزار تا چرب زبونی میکنه که زنم تامینم نمیکنه سرد مزاجه بیماری روانی داره و... زنها هم که احساسی من اصلا اصلا اون زن تایید نمیکنم ولی از نظر من اون زن که وارد زندگی یه نفر دیکه میشه حالا به هر دلیلی اینقدر شانش پایینه اینقدر بی ارزشه که خودشو شخص چندم تو زندگی یه نفر دیگه میبینه اصلا ارزش نداره راجع بهش نظر بدم ولی اینجا مقصر مردیه که پیمان مقدس با یه دختر بسته و بهش قول داده همیشه و همه جا در کنارش باشه حتی ازش بچه دار شده چجوری میتونه همه چی زیر پاش بزاره و با عشوه یه زن دیگه چشماشو رو همه چی ببنده روی لحظات خوشی که با همسرش داشته روی سختیایی که زنش بخاطر اون تحمل کرده و ... 

پس متهم اول و دوم و سوم اون کسیه که حرمتهارو شکسته بعدش اون زنه 

این نظر منه چون اصلا نمیتونم هضم کنم کسی بگه مرد گول خورده ساده بوده زنه از راه بدرش کرده و از این حرفا 

آیا به زنها هم حق میدین اگر همسرشون عبوس باشه وبهش محبت نکنه در عوض اونام محبت رو جای دیگه دنبالش بگ ...

نه دیگه اونجوری زن میشه هرزه میشه بی خانواده هزار و یکی بهش انگ میچسبونن هیچکس نمیکه شاید شوهرش بد بوده هیچکس نمیکه شاید تامین نمیشده بعد هم مرد حق داره زنشو بکشه یا خوشبینانه ش طلاقش بده وگرنه میشه سیب زمینی ولی کافیه یه مرد خیانت کنه همه انگشت اتهامشون سمت زنه بدبختش که تو کم گذاشتی براش الان هم باید بیشتر  از قبل بهش محبت کنی و هر چی گفت بگی چشم که مبادا دوباره تکرار کنه 

میبینی عزیزم این تبعیضهاست که ادم دیوونه میکنه

وگرنه خیانت کار چه زن چه مرد به یه اندازه کناهکارن 

و اگه قراره محازاتی باشه باید برای جفتشون باشه ولی نیست  

آیا به زنها هم حق میدین اگر همسرشون عبوس باشه وبهش محبت نکنه در عوض اونام محبت رو جای دیگه دنبالش بگ ...

بعله بهش حق میدم . این یه موضوع دو طرفه هست و زن و مرد نداره . خیلی از خانومها هستن که به خاطر کمبود محبت و بی توجهی شوهراشون دل میبندن به توجه یه مرد دیگه . ولی غافل از این هستن که توجه اون مرد فقط و فقط به خاطر اینه که سوء استفاده بکنه ازشون و متاسفانه وقتی به خودشون میان که میبینن به داشتن شوهر و بچه تو منجلاب غرق شدن و راهی برای بازگشتشون وجود نداره و ناخواسته در دام آدمهای پلید با نیت های کثیف و حیوانی افتادن . من خودم به چشم دیدم این موضوع رو.

بعله بهش حق میدم . این یه موضوع دو طرفه هست و زن و مرد نداره . خیلی از خانومها هستن که به خاطر کمبود ...

یعنی آقایون در منجلاب نمی افتن خانوما می افتن؟؟؟

یعنی آقایون محبت رو میتونن پیداکنن ولی خانما. نه.