2777
2789
عنوان

علت این همه خیانت چیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 77 پست
درست میگی ولی نمی دونم چجوری این فیلمو درست میکنن که ناخداگاه انسان بادیدنشون براش این چیزا عادی می ...

خب اونایی که هدفشون ساختن آدمای خیانتکاره تو جامعه از همین چیزا مث فیلم شروع میکنن که ماشالا تاثییراتشو داریم تو جاممعه میبینیم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
آره به نظرم.انسان نیازای روحی داره وقتی علاقه نباشه و نتونه از طرف همسرش نیازای روحیش  رو برطرف ...

مردا قضیه جنسیشون بیشترفعاله تا روحی!!!

بیشتر برا رابطه جنسی جدید سمت زنی دیگه میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فک میکنی خیانت فقط به این شکله؟؟؟؟؟؟؟؟؟این یه موردشه.آره خب زنن مقصر هست ولی کثیف تر از اون،نا ...

دوتاشون کثیفن.

نمیدونی چه روزگاری برا زن  بچه اون مرد درست میشه.زندگیشون میشه جهنم.یه چشمشون اشک میشه یکی خون.

تجربه دارم که میگم

دوتاشون کثیفن. نمیدونی چه روزگاری برا زن  بچه اون مرد درست میشه.زندگیشون میشه جهنم.یه چشمشون ا ...

دقیقا دوتاشون مقصرن.من میگم اونی مرده که حتی  اگه تو شرایطش قرار گرفت وا نده تا چش خانوادش اشک نشه به قول شما.این درباره زنم صدق میکنه.خیانت خیانته جنسیت نداره

واقعا یه چیزهایی تو ذات ادمهاست.دوست من که خداییش هم خوشگله هم خوش اندام خودشم میگه هیچ وقت تو اون مسایل برای شوهرم کم نزاشتم جدیدا فهمیده شوهرش چند ساله با یه زن بیوه رابطه داره.دلم خیلی براش میسوزه.اعتماد به نفسشو از دست داده

و خدایی که در این نزدیکیسیت
به نظر من مردم بی جنبه ان.جنبه استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی و ماهواره رو ندارن. دیدن فیلمای ...

من که فکر میکنم اینا بهانه است و دلیل نیست مگه نشنیدید که میگن ادب از که آموختی ؟.....

کسی که بخواد وفادار باشه نیاز به این چیزها نداره . ولی متاسفانه ما خانم ها هر چی میکشیم از همجنس میکشیم .

خیلی وقتا زن نمیدونه اون شخص ازدواج کرده.من چند مورد خودم دیدم

دقیقا خیلی مردهادخودشون رو پسر جلوه میدن آدم دیدم حلقه شو فروخته فقط به خاطر اینکه مردم‌فکر کنن ازدواج نکرده

الا بذکر الله تطمئن القلوب

دلایل مختلفی داره . مهمترینش همون بی توجهی زن به شوهرش و محبت نکردنه . اگه مردی تو زندگی زناشوییش از محبت سیراب بشه و نیازهای جسمی و روحیش مرتفع بشه هیچوقت سراغ کس دیگه ای نمیره . سردی و ناملایمت خانومهاست که باعث میشه آقایون اون محبت و نیاز رو حتی از یک زن هرزه طلب کنن. تو کشور ما متاسفانه خانومها بعد از ازدواج دیگه اونقدر درگیر مسایل زندگی و بچه و کار بیرونشون میشن که نای محبت و عشق ورزیدن به همسرشون رو ندارن و مردی که همیشه با زنی که عصبی و خسته و بی حوصله هست روبرو میشه ناخودآگاه به سمت بیرون از خونه تمایل پیدا میکنه . خود من نزدیک 10 ساله که با همچین زنی فقط به خاطر دخترم زندگی میکنم و دیگه بریدم .