بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوتاشون کثیفن. نمیدونی چه روزگاری برا زن بچه اون مرد درست میشه.زندگیشون میشه جهنم.یه چشمشون ا ...
دقیقا دوتاشون مقصرن.من میگم اونی مرده که حتی اگه تو شرایطش قرار گرفت وا نده تا چش خانوادش اشک نشه به قول شما.این درباره زنم صدق میکنه.خیانت خیانته جنسیت نداره
واقعا یه چیزهایی تو ذات ادمهاست.دوست من که خداییش هم خوشگله هم خوش اندام خودشم میگه هیچ وقت تو اون مسایل برای شوهرم کم نزاشتم جدیدا فهمیده شوهرش چند ساله با یه زن بیوه رابطه داره.دلم خیلی براش میسوزه.اعتماد به نفسشو از دست داده
الان نگاه میکنی میبینی یک سری از دخترها خیلی بی حیا و وقیح شدن حتی اگه بدونن شخصی زن و بچه هم داره براشون مهم نیست . البته در این جور مواقع اکثر آقایون هم شل میشن
دلایل مختلفی داره . مهمترینش همون بی توجهی زن به شوهرش و محبت نکردنه . اگه مردی تو زندگی زناشوییش از محبت سیراب بشه و نیازهای جسمی و روحیش مرتفع بشه هیچوقت سراغ کس دیگه ای نمیره . سردی و ناملایمت خانومهاست که باعث میشه آقایون اون محبت و نیاز رو حتی از یک زن هرزه طلب کنن. تو کشور ما متاسفانه خانومها بعد از ازدواج دیگه اونقدر درگیر مسایل زندگی و بچه و کار بیرونشون میشن که نای محبت و عشق ورزیدن به همسرشون رو ندارن و مردی که همیشه با زنی که عصبی و خسته و بی حوصله هست روبرو میشه ناخودآگاه به سمت بیرون از خونه تمایل پیدا میکنه . خود من نزدیک 10 ساله که با همچین زنی فقط به خاطر دخترم زندگی میکنم و دیگه بریدم .