2777
2789
عنوان

شوهرم ول کردم به امان خدا

294 بازدید | 50 پست

۲۶ سالمه اون ۲۷

شوهرم خیلی مذهبیه.

و من سنگینم ولی مذهبی نه

ولی مشکلی نداریم با هم.

حالا عروسی نگرفتیم چون مولودی باید میزاشتم و اینا.

بعد زنداییم یکم کنجکاوه

انقد واکنش های عجیب نشون داده که فقط گفتم روانیه ولش کن.

حالا شوهرم قراره ببینه توکل به خدا. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که متوجه نشدم داستان از چه قراره ولی حتماً که خیره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

چرا من متوجه منظورت نشدم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

توهین نکردمحقیقتو گفتمتحمل مذهبی جماعت از تحمل داعشی جماعت سختتره

داعشی و وحشی که میگی خودتی 

راحت توهین میکنی به یه قشر مظلوم که کاری باهات ندارن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

زندایی کودن فضول

اخه زندایی کی که به خاطرش فکرت خراب کنی 

ببین نوشتی با شوهرت مشکلی نداری وبا هم کنار اومدین تمام. زندگی فقط اینه ،

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

وحشی نگفتم، غیر قابل تحمل گفتم

آخه مضمون حرفت همینه

داعشی= وحشی

داعشی میفهمی چیه؟سر میبرن خیلی از حرف خدا فرق دارن اما مذهبی میخواد گناه نکنه حق نداری بگی سسشر

مذهبی ها بنیه داعشی شدن دارن، فقط کافیه یکم رو مغزشون بیشتر کار کنی

مثلا بگی بریدن سر اسراییلی میبرتت بهشت و جوری بگی که  باور کنه، عین خربزه سر میبره