2777
2789
عنوان

کرم کوچک کننده بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 67486 بازدید | 37 پست
لز همین الان شروع میکنم ممنونم

بایخ ماساژبده خیلی خوبه،من وقتی صورتموبایخ ماساژمیدم بینیم روهم ماساژمیدم باهاش خواهرشوهرم بعدچندروزدیدم گفت چقدربینیت کوچیک شده دقت که کردم دیدم راست میگه فهمیدم اثر ماساژبایخه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هیچ چیزی جز عمل ، بینی رو کوچیک نمیکنه . تی وی هم اعلام کرد که اصلا مورد تایید نیست

تی هم اعلام کرده هیچیز بینیو کوچیک نمیکنه؟😂😂😂کجازندگی میکنی عزیزتازمانیک این باورت باشه واقعاهم هیچ نتیجه ای نمیبینی

وای خانما بیاید برید  این پیج واقعا عالیه من که کلی استقبال کردم یعنی هر محصولی برا هر مشگله پوستی، ترمیمی، تنگی واژن و خیلی چیزای دیگه که بگی داشت اونم با ضمانت و کیفیت خیلی زیاد به علاوه مشاور برا استفاده درست از محصولا حتما  برید ببینید شماام خوشتون میاد mojezeye_zibayi98@ این ادرس پیجشه

سلام دوستان، میخوام یه پیجی بهتون معرفی کنم که کاملا قابل اعتماده، به قول معروف امتحانشو پس داده، من خودم یکی از مشتریاشم. هر محصولی که بخوای داره، برا جوش، لک، منافذ، ابرسان پوست، شیاف تنگ کننده، ماسک و شامپوهای ترمیم کننده، ضد افتاب اونم از نوع بهترین. در واقع هنه چی که مال ترمیم پوست و مو باشه داره با تضمین و ضمانت برگشت وبعلاوه مشاوره، دوستان پیشنهاد میدم حتما یه سر به پیجش بزنید خیلی مشتری داره، این پیجشه mojezeye_zibayi98@ پیجش معروفه شاید قبلا شنیده باشید

بایخ ماساژبده خیلی خوبه،من وقتی صورتموبایخ ماساژمیدم بینیم روهم ماساژمیدم باهاش خواهرشوهرم بعدچندروز ...

وایی واقعا ب منم بگو برات صلوات میفرستم 

چجوری با یخ میشه دستور العمل شو بگی و به مدت چند روز...