2777
2789
عنوان

کرم کوچک کننده بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 67532 بازدید | 37 پست

سلام وقت بخیر من بینیم گوشتی بود خیلی صورتم رو زشت کرده بود هزینه عمل رو هم نداشتم وهم میترسیدم تا اینکه یه پیج دیدم که درموردش تبلیغ می کرد استفاده کردم وجواب گرفتم خودمم باورم نمی شه عالی شده آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قوز بینی و یکمی چربی بینی داشتم با یه دکتری حرف زدم ایشون برام یه محلل چربی سوزی برام درست کردن پست کردن الان تقریبا یه ماه میشه که استفاده میکنم و قوز بینیم نسبت به قبل نرمال تر شده بینیم از روبه رو هم کوچیک شده تا حدودی ولی قوز بینی اینکه بعد تموم شدن محلل برمیگرده یا نه رو نمیدونم چون هنوز کامل تموم نکردم خلاصه تا الان من تاثیرشو دیدم 

من قوز بینی و یکمی چربی بینی داشتم با یه دکتری حرف زدم ایشون برام یه محلل چربی سوزی برام درست کردن پ ...

سلام عزیزم میشه اسم دکترتون و راه ارتباط با ایشون رو بفرمایین مرسی عزیزم.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
عزیزم دکترتون شمار یا پیجی ندار؟ الان راضیین؟

عزیزجان منم همین سوال رو یکی دیگه پرسیدم. برو دستم رو بخون در جواب یه پست دیگه پرسیدم. که هنوز جواب نداده.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤