2777
2789
ببین گلی من خیلی تجربه ندارم تو این موارد ولی اینو‌میدونم از رو چت و تلفنی صحبت کردن نمیشه کسی رو شن ...

اره موافقم بخاطر هکین اعتماد ندارم واقعا

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مثلا قهر میکنم تا ی ماه نمیاد منت کشی حرف نمیزنیم  بحاطر همین میگم نکنه خیانت کنه البته ای ...

خوبه نه نمیره خیالت راحت 

ماهم قهر میکردیم منکه شماره خودشو خونشونو خانوادشم پاک میکردم 😂😂😂😂

خونه هم مسپردم زنگ زد بگن نیستم اونم بعد از یه ماه زنگ میزدم میگفتم نمیخواستم تورو بگیرما شماره بالایی رو میخواستم اشتباه اسم تو اومد منم میگفتم شما😂😂😂

فقط حواست باشه زیاد به پرو پاش نپیچی اگرم شک میکنی بهش این شکو نشونش نده تا مطمئن نشدی به روش نزن&nb ...

اونم بهم شک میکنه تازه کاریم نمیکنما ک بدبین شه  اما اونم شک میکنه بعدش میگه من ب تو اعتماد دارم اما جامعه جامعه ی بدیه 

اینم بگم ۲۷سالشه من۱۹

ادمک لال نباش پرو باش  
اونم بهم شک میکنه تازه کاریم نمیکنما ک بدبین شه  اما اونم شک میکنه بعدش میگه من ب تو اعتماد دار ...

همسر من که هی الکی میگفت من تورو فلان جا دیدم اون کی بود باهات بود منم الکی میگفتم فامیل بود بعد خودش از رو میرفت 

ما همدیگرو زیاد حرص دادیم 

اونم بهم شک میکنه تازه کاریم نمیکنما ک بدبین شه  اما اونم شک میکنه بعدش میگه من ب تو اعتماد دار ...

فقط مراقب باش تو سن اون آدم کارکشته میشه

اگه دیدی به جایی نمیرسه وقتو هدر نده

She is everything I ever wanted.... 
خوبه نه نمیره خیالت راحت  ماهم قهر میکردیم منکه شماره خودشو خونشونو خانوادشم پاک میکردم 😂😂😂 ...

بخدا دقیقا همینطوریممممممم

اما خونواده هامون خبر ندارن ما خخخ

ادمک لال نباش پرو باش