2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر.

بهم کار پیشنهاد شده.شغل خوبیه آینده داره.ولی اصلا و ابدا دلم نمیخواد برم....

با توجه به ترافیکو مسافت یه جوریه که باید ساعت ۷ از خونه بزنم بیرون ساعت ۷ شب میرسم خونه.

من متاهلم آخه چطوری خسته کوفته ساعت ۷ برسم خونه شام بپزم و ناهار واسه فردای خودمو شوهرم بزارم.از زندگی نمی افتم؟کمکم کنید چه کار کنم😳😳

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شرایطش خوبه حتما برو الان کار سخت پیدا میشه کارهای خونه رو برنامه ریزی کن شوهرت رو کار بکش میتونی چند روز یه بار کارگر برای نظافت  بیاری ولی اشتغال  و استقلال مالی خیلی خوبه

اگر شغل خوبیه و درآمد خوبی داره و محیطش خوبه به خاطر غذا درست کردن از دست نده.بابرنامه ریزی میتونی ب ...

آخه فقط عدا نیست که،ساعات کاریش خیلی زیاده.تا برسه خونه شب شده خسته ام هست.نه مهمونی ای میتونه بره نه خریدی و ...

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

وقتی هر دو نفر شاغلن، غذا پختن وکارهای خونهذهم وظیفه هردو هست

همسرت باید بخشی از کارهای خونه رو به عهده بگیره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک