2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم قهر کرده چکار کنم

542 بازدید | 40 پست

سر یه اتفاقی قهر کرده چکار کنم دیگ درس عبرت بشه قهر نکنه واسه من؟

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كف پاشو با كفگير داغ داغ كن نتونه راه بره از همون كفگير واسه كف دستش و رو گونه اشم امتحان كن ديگه عمرا باهات قهر كنه 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
كف پاشو با كفگير داغ داغ كن نتونه راه بره از همون كفگير واسه كف دستش و رو گونه اشم امتحان كن ديگه عم ...

ممنون امتحان کردم فقط بنده خدا سوخته

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

خودتو بکشی هم اگه عادتش این مدلی باشه همین مدلی میمونه عوض نمیشه😔😔منم الان سرچیزهای بیخود سرسنگینیم باهم😤😤😤

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
خودتو بکشی هم اگه عادتش این مدلی باشه همین مدلی میمونه عوض نمیشه😔😔منم الان سرچیزهای بیخود سرسنگینی ...

دقیقااااا

قاشق داغ کن بزار پشت دستش  دیگه درس عبرت میشه براش😁

همینکارم کردم بازم درس عبرت نشده چکار کنم دیگ

اومد خونه يه تشت اماده كن با شير بگو بيا پاشويت كنم عزيزم خسته شدي  سپس شير رو بريز تو تشت فقط ...

ممنون اسپری فلفل خوبه اسپری فلفل دوست دارم

ممنون امتحان کردم فقط بنده خدا سوخته

كلا بي محلي به اين رفتاراي شوهر باعث ميشه بفهمه اينجا خونه باباش نيست تو هم مامان باباش نيستي ك نازشو بكشي بعد خود مياد اشتي ميكنه فقط تو زندگي خودتو كن و اصلا نرو منت كشي و طرفش نرو 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙