آروینا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 عنوان بچه ها شوهرم قهر کرده چکار کنم 542 بازدید | 40 پست سر یه اتفاقی قهر کرده چکار کنم دیگ درس عبرت بشه قهر نکنه واسه من؟ نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است 1397/03/28 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرمن عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1859 دلت خوشه خواهر تازه اولشه راهی پیدا کردی به منم بگو بلکه بعد ده سال منم یه چیزی یاد بگیرم صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64078 محلش نده من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
f_eskandari عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 1732 كف پاشو با كفگير داغ داغ كن نتونه راه بره از همون كفگير واسه كف دستش و رو گونه اشم امتحان كن ديگه عمرا باهات قهر كنه ❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️ 💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
فاطمه عضویت: 1396/01/29 تعداد پست: 28988 قاشق داغ کن بزار پشت دستش دیگه درس عبرت میشه براش😁 من مامان شدم🥲
آروینا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 كف پاشو با كفگير داغ داغ كن نتونه راه بره از همون كفگير واسه كف دستش و رو گونه اشم امتحان كن ديگه عم ... ممنون امتحان کردم فقط بنده خدا سوخته نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
2delaram عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 3763 خودتو بکشی هم اگه عادتش این مدلی باشه همین مدلی میمونه عوض نمیشه😔😔منم الان سرچیزهای بیخود سرسنگینیم باهم😤😤😤 برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
آروینا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 خودتو بکشی هم اگه عادتش این مدلی باشه همین مدلی میمونه عوض نمیشه😔😔منم الان سرچیزهای بیخود سرسنگینی ... دقیقااااا نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
آروینا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 قاشق داغ کن بزار پشت دستش دیگه درس عبرت میشه براش😁 همینکارم کردم بازم درس عبرت نشده چکار کنم دیگ نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
آويناتنها عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1884 اومد خونه يه تشت اماده كن با شير بگو بيا پاشويت كنم عزيزم خسته شدي سپس شير رو بريز تو تشت فقط يادت باشه قبلش شير رو به نقطه جوش برسوني
هانیه91 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 820 عزیزم اصلا محل نده...اگر قهر کرده فقط بگوووو به درک؛هیچی نمیشه،نترس...
آروینا۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 اومد خونه يه تشت اماده كن با شير بگو بيا پاشويت كنم عزيزم خسته شدي سپس شير رو بريز تو تشت فقط ... ممنون اسپری فلفل خوبه اسپری فلفل دوست دارم نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
f_eskandari عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 1732 ممنون امتحان کردم فقط بنده خدا سوخته كلا بي محلي به اين رفتاراي شوهر باعث ميشه بفهمه اينجا خونه باباش نيست تو هم مامان باباش نيستي ك نازشو بكشي بعد خود مياد اشتي ميكنه فقط تو زندگي خودتو كن و اصلا نرو منت كشي و طرفش نرو ❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️ 💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙