2777
2789
عنوان

کم شدن حرکت بچه ام 😭😭😭😭

198 بازدید | 15 پست

هفته ۲۸ هستم، از صبح حرکات بچه ام کم شده، الان یه چیز شیرین خوردم و دراز کشیدم حدود یه ربع ۵بار تکون خورده اما حرکتاش به محکمی حرکتای روزای قبلیش نیست، اروم تره، خطر داره؟؟؟ به شوهرمم میگم میگه چیزیش نیست، اشکمو در اورده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 تو رو خدا بگید خطر داره؟؟؟؟ چیکار کنم با این شوهر بیخیال؟؟!!

ای جانم . مادر واقعا دلش پر میشه برا بچش. نه عزیزجون چیزیش نیس نی نی وقتی به چیز شیرین پاسخ داده خوبه . بعد بعضی وقتا اینطوریه کلا. دخمل من بعضی روزا زیاد تکون میخوره یکی دو روز کم میشه حرکتش و بعدم با شروع میکنه. نگران نباش استرس الکی برای نی نی بده هاااا مامان خانوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدتش مهم نیست

خوبهههه دیگه پنج تا توی یک ربع

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم خطر نداره 

جاش کوچیک شده 

و طبیعیه ک بیشتر استراحت کنه 

نگران نشو 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
ای جانم . مادر واقعا دلش پر میشه برا بچش. نه عزیزجون چیزیش نیس نی نی وقتی به چیز شیرین پاسخ داده خوب ...

واقعا؟؟؟؟؟؟ داشتم گریه میکردم نظرتو خوندم اروم شدم، راست میگی گریه واسش خوب نیست، قربونش برم من، اخه حدود دو هفته است که حرکاتش منظم و زیاد شده مگه میشه یهو کم بشه یه روز 😔 اشکال نداره واقعا؟؟

من  سر بچه اولم اینقدر وقت و بی وقت رفتم بیمارستان صدای قلب اشو چک کردم.مثل تو وسواس بیخود گرفته بودم.سر دومی وقت فکر کردن و شمردن حرکاتشم نداشتم😁

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
به نظرت تا صبح صبر کنم ببینم حرکتش بیشتر میشه یا نه چیزیش نمیشه؟؟؟؟ 

الان منم هفته ٢٨ هستم 

هفته پیش خیلی محکم تر میزد 

الان ضربه هاش اروم شده 

مهم اینه ک با شیرینی تکون میخوره

خیالت راحت باشه چیزیش نیست

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
واقعا شدتش مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

نه مهم تعداده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
واقعا؟؟؟؟؟؟ داشتم گریه میکردم نظرتو خوندم اروم شدم، راست میگی گریه واسش خوب نیست، قربونش برم من، اخه ...

نه عزیزم اونم مث من مث تو یه آدم با وئژگی های خاص خودش یه روز با حوصلش سرحاله یه روز بیشتر استراحت میکنه کمتر حرکت میکنه. نی نی منم همیجوره بعضی شبا اینقد تکون میخوره ک نمیخوابم اما بعضی شبای دیگه اصن انگا شکمم فقط هواس توش و هیچی نیس. نگران نباش عزیزم آفرین آروم باش. آروم بودن تو سلامتی بچه رو تضمین میکنه و همین برای نی نی یه دنیا سلامتی میاره