2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پريود چيكار كنيم ؟  پشت سر هم كه نميشه

نماز شب  اگه خاستی بخونی بعد از پاک شدن میتونی ادامه بدی ولی حدیث کسا مشکلی نداری برا خوندن .سوره حشر رو برای استخدامم خوندم حاجت گرفتم البته بعداز چهار ماه حاجت روا شدم

سرچ ميكنم امشب  راستي براي چله ها پريود بودن مسئله اي نداره؟

نه عزیزم پریودی مشکلی نداره

اینجوریه که چهل روز روی یک حمد یازده تا توحید و یک بار سوره یاسین میخونی

بعد روزی صد و ده تومن یا هزارو صد تومن هرچقد میتونی به فقیر میدی، صدقه نه ها فقط به فقیر

اگه هروز نتونستی ، بزار کنار روز آخر چله بده به فقیر...

فقط به کسی هم نگی که چله برداشتی بهتره

انشالله حاجت روا بشی

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
نه عزیزم پریودی مشکلی نداره اینجوریه که چهل روز روی یک حمد یازده تا توحید و یک بار سوره یاسین میخون ...

ماهك جان مرسي ان قد مهربوني و برام تايپ كردي كلي 

التماس دعا مهربان ❤️

مرسي برام نوشتي عزيزم  التماس دعا

نذر هزارو چهارصد صلوات هدیه به امام موسی کاظم ع

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

خودم هم يكي بگم كه خودم خيلي نتيجه گرفتم كه اون هم اينه كه روز تولد امام جواد حاجتتونو ازشون بخواين و نذر كنين سال بعد روز تولدشون ١٤لقمه غذا به فقرا ميدين بعدش اينو همون روز بايد به ساير افراد بگين تا اونا هم عمل كنن و من واقعا جواب گرفتم فقط اينكه روز تولد امام جواد بايد نذر كنين