الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم هم يكي بگم كه خودم خيلي نتيجه گرفتم كه اون هم اينه كه روز تولد امام جواد حاجتتونو ازشون بخواين ...
من پول احتیاج داشتم نذر امام جواد کردم اسمم تو قرعه در بیاد جالبه شماره ام نه بود امام نهم و نهمین جلسه قرعه اسمم درومد
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
سلام من اول ثواب خوندن ۱۴ قل هوالله و... تقدیم ۱۴ معصوم میکنم بعد خواسته م رو میگم تاجایی ک صلاحم بود اجابت شده...انشالله هر چی خیره برای شما پیش بیاد😍
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.