2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهك جان مرسي ان قد مهربوني و برام تايپ كردي كلي  التماس دعا مهربان ❤️

فدات عزیزم، همچنین😍

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
عزیزم هر چله ای که ادم نذر کنه باید پول بذاره کنار،

نمیدونم، ولی این چله یاسین شیخ نخودکی اینجوره

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
خودم هم يكي بگم كه خودم خيلي نتيجه گرفتم كه اون هم اينه كه روز تولد امام جواد حاجتتونو ازشون بخواين ...

من پول احتیاج داشتم نذر امام جواد کردم اسمم تو قرعه در بیاد جالبه شماره ام نه بود امام نهم و نهمین جلسه قرعه اسمم درومد

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

سلام   من  اول ثواب  خوندن  ۱۴  قل هوالله و... تقدیم ۱۴  معصوم  میکنم  بعد خواسته م  رو میگم  تاجایی ک صلاحم بود اجابت شده...انشالله هر چی خیره  برای شما پیش بیاد😍

خدایا شکرت..      
 واي خدا  چه عالي😍

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.