2777
2789
عنوان

کسایی که دختربچه دارن بیان😍😍

319 بازدید | 25 پست

سلام دخترم داره میره ۴سال،میخام بزارم یه کلاسی ،خیلی زیاد وابستس به من جوری که تا حالا پیشه هیچکس نمونده،یه جایی هست به نام خانه کودک یه اتاقه که بچه های زیر ۶سال اونجان دیگه نمیدونم چیا یاد میدن از طرفی خودم دوست دارم چیزی یاد بگیره مثلا ژیمناستیک،حالا موندم بیاین بگین بچه هاتون وچیکار میکنید منم راهنمایی کنید😘😊

خانه کودک یا همون خانه اسباب لازی هیچی یاد نمیدن تو سرای محله ما ک اینجوریه

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرستش كلاس زبان بهترين موقعيت يادگيري 

دو زبانه شدن خيليييي عاليييي

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭

من کلاس ژیمناستیک رو ترجیح میدم تومهدم اگه میبری هرجایی نفرست که بی ادبی از بچه ها یاد نگیره یه جای خوب ببرش

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خانه کودک یا همون خانه اسباب لازی هیچی یاد نمیدن تو سرای محله ما ک اینجوریه

آره والا انگاراصلا کاری نمیکنن خودمم دوس ندارم اونجا بزارم موندم،دوس ندارم زیادم بهش فشار بیاد

بفرستش كلاس زبان بهترين موقعيت يادگيري  دو زبانه شدن خيليييي عاليييي

اصلا بچه ای نیست که بمونه کلاس زبان دوس نداره معلومه درس خونم نمیشه😎بیشتر دوس داره جنب و جوش داشته باشه

من کلاس ژیمناستیک رو ترجیح میدم تومهدم اگه میبری هرجایی نفرست که بی ادبی از بچه ها یاد نگیره یه جای ...

خودمم دوس دارم بره ژیمناستیک،مهدمنم میترسم چون اینجا دختر پسرم فکرکنم قاطی باشه

اصلا بچه ای نیست که بمونه کلاس زبان دوس نداره معلومه درس خونم نمیشه😎بیشتر دوس داره جنب و جوش داشته ...

ايجانم دخمل ناززز

😍😍😍عاشقش شدم 😎💋

خدا حفظش كنه

البته من ني ني ندالم 

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭