2777
2789
عنوان

کسایی که دختربچه دارن بیان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 25 پست
من دخترم شهریور ماه ۵ ساله میشه  الان کلاس  سفالگری. نقاشی و هوش میره

خوبه؟چیزی یاد گرفته؟متاسفانه اینجا اینچیزا نداره من نقاشی دوس دارم اما فکر نکنم اینجا داشته باشه

سلام منم یه دختر دارم که خیلی بهم وابسته ست بهم و هیچ جا بدون خودم نمیمونه یه یه هفته بردمش مهد کودک نموند گریه میکرد میگفت مهد دوس ندارم 

همون مهد یه مشاور کودک داره رفتم باهاش صحبت کردم گفتم مشکلم گفت چند وقت دیگه یه کلاس هوش و خلاقیت با مربیگری خودم که بالا سرشونم و هر مادری هم دوس داره میتونه سر کلاس پیش بچش باشه الان فردا سومین جلسه شه خدای خیلی خوبه گل بازی مجسمه درست میکنن شن بازی و کاردستی و کلی چیزای دیگه مشاوره گفت که واسه مدرسه قدرت یادیگریشه عالی میشه و میره بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرستش كلاس زبان بهترين موقعيت يادگيري  دو زبانه شدن خيليييي عاليييي

کلاسم که نفرستی بروپیچ دکترامینی دوزبانه میشخ بچت فقط بادیدن کارتون توخونه خودت همین.

من تازه براش سفارش دادم بیاره 3/5سالشه

دخترخواهرمن ی مهدمعتبرمیره.البته اینجابهش میگن پیش1 و پیش2

خیلی وابسته بود.یکی دوهفته اول تاساعت10وایمیساد با گریه برمیگشت خونه.اما یواش یواش عادت کرد.خیلی خوب شده.چون بابچه هااشناشد.توخونه ما ادم بزرگ بودیم.

الان دیگ میگ صبح تاشب منو کلاس بفرست.

ای مث میره.زبان میره.چرتکه میرفت.زومبا....

دخترتون رو ی مهد خوب بفرست تا با بچه هااشنابشه و یادبگیره با هم سن خودش باشه.

اولش خیلی سخته هاباگریه برمیگرده امابعدش خوب میشه.فکر مدرسه رفتنشم باش ک اونوقت بدتره

سلام منم یه دختر دارم که خیلی بهم وابسته ست بهم و هیچ جا بدون خودم نمیمونه یه یه هفته بردمش مهد کودک ...

چه خوب اینجا باید برم بپرسم ببینم این چیزا داره؟خودم خسته شدم از این همه وابستگی

دخترخواهرمن ی مهدمعتبرمیره.البته اینجابهش میگن پیش1 و پیش2 خیلی وابسته بود.یکی دوهفته اول تاساعت10و ...

این الان میگه من وببر مهد میمونم اما من میشناسم اگه گریه نکنه از بغض حتما دق میکنه،منم به مدرسه رفتنش فکرمیکنم دیوونه میشم

این الان میگه من وببر مهد میمونم اما من میشناسم اگه گریه نکنه از بغض حتما دق میکنه،منم به مدرسه رفتن ...

خدانکنه.

ن عزیزم چند جلسه اولش سخته.زودتر برو دنبالش .بعد ک دوست پیدا کرد وایمیسه.

باور کن مهد براش لازمه.بچه های الان تک فرزندهستن.نیاز ب دوست دارن.اولش سخته امابعدش خوب میشه.نگران نباش