2777
2789

حعزيزم من ٥سال شديدا درگير ميگرن بودم

هر روز سردرد شديد

با قرص و امپول خوب نميشدم فقط بايد سرم وصل ميكردم

بهمن ماه رفتم تهران پيش دكتر تفاخري متخصص مغز و اعصاب

بهم گفت فقط بوتاكس

گفت دارو پدر كليه و كبد رو در مياره

نسخه نوشت رفتم تهيه كردم خودش تو سي ثانيه به پيشونيم تزريق كرد

يكبارم يك ماه بعدش

خلاااااااص شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب 

استامینوفن و ژلوفن میخورم با هم بعدش بیهوش میشم 

شربت خاکشیر+آبلیمو+گلاب هم خوبه اروم میشی

من از وقتی تنش های زندگیم کم شد خوب شدم خداروشکر بعلاوه اینکه سیاه دونه و عسلم میخورم نصفه ماه 

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
حعزيزم من ٥سال شديدا درگير ميگرن بودم هر روز سردرد شديد با قرص و امپول خوب نميشدم فقط بايد سرم وصل ...

جدی میگی ؟ الانم خلاااص ؟

خوشششش به حالتتتت

به خودت بیا یه ذره !😏
خواب  استامینوفن و ژلوفن میخورم با هم بعدش بیهوش میشم  شربت خاکشیر+آبلیمو+گلاب هم خوبه ا ...

چه قدر خوووب مرسی از پیشنهادت حتما امتحان میکنم 

آخه دوست ندارم زیاد قرص بخورم

به خودت بیا یه ذره !😏
چه قدر خوووب مرسی از پیشنهادت حتما امتحان میکنم  آخه دوست ندارم زیاد قرص بخورم

در کل میگرن خیلی تحت تاثیر کم خوابی ،فشار های عصبی و استرس،گرما هست 

الانم جون تابستونه تشدید میشه معمولا واسه همین صبحا که میخوای بری بیرون این شربتو بخور حتما عینک دودی بزن و لباسای خنک بپوش هر روز هم دوش بگیر 

من خیلی شدید نبودم که هر روز اینطوری باشم ولی خب مبگرفتم سه رور ولم نمیکرد الان که مراعات میکنم خیلی بهترم دکترم گفت همیشه باهاته باید مراعات کنی مثلا هندزفری مدت طولانی نمیذارم تو گوشم 

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
در کل میگرن خیلی تحت تاثیر کم خوابی ،فشار های عصبی و استرس،گرما هست  الانم جون تابستونه تشدید ...

آره منم وقتی خوابم بهم میریزه اینطوری میشم

تایم غذا خوردنمم مهمه . دیر بشه سرم میترکه

به خودت بیا یه ذره !😏
آره منم وقتی خوابم بهم میریزه اینطوری میشم تایم غذا خوردنمم مهمه . دیر بشه سرم میترکه

اها اره اینم هست اصلا نباید گشنه بمونی 

همیشه کیکی چیزی تو کیفت داشته باش

جدی میگی ؟ الانم خلاااص ؟ خوشششش به حالتتتت

اره عزيزم راحت شدم

كلا هم برام با هزينه ويزيت و دستمزد ٧٠٠ تومن شد خيلي راضيم 

به خدا رواني ميشدم از سردرد

پيشنهاد ميكنم امتحان كني

من به عنوان کسی که پونزده ساله میگرن شدید و هرروزه دارم و همه راه ها رپ رفتم بگم میگرن به جز مسکن هیچ درمانی نداره من سه بار بوتاکس بهترین نوعشو انجام دادم هیچی حتی چند درصدم خوب نشدم😢😢😢😢

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
من به عنوان کسی که پونزده ساله میگرن شدید و هرروزه دارم و همه راه ها رپ رفتم بگم میگرن به جز مسکن هی ...

ولي من شكر خدا شش ماهه با بوتاكس راحت شدم

با اينكه بايد اول خرداد دوباره ميرفتم ولي براي بارداريم نميتونم شا رژكنم