هرچیو بر میداری درجا بزار سرجاش....هر تیکه ظرف کثیف میشه در جا بشورش،به محض اینکه ظرفا خشک شد همرو بچین سرجاشون تو کابینتا،نزار چیزی تلنبار بشه...همیشه دستمال دم دستت باشه،مثلا از روغن یا ادویه استفاده کردی همون موقع یه دستمال بکشو بزار سرجاش...
من سرخ کردنیامو تو تراس انجام میدم...واسه همین هیچوقت گازو هودو دیوارای اطراف گاز یا درب کابینتا چربی و لکه نیست...شما اگر تو آشپزخونا انجام میدی با شعله متوسط...سعی کن درب مایتابه رم نیمه باز بزاری...یه دستمالم دم دستت باشه به محض اینکه تمون شد تا چربیا نچسبیده و سخت نشدن در عرض پنج دیقه دیوارای اطرافو گازتو تمیز کن...