2777
2789
عنوان

نظافت خونه

9117 بازدید | 64 پست

شما چند روز یک بار نظافت میکنید؟ من دوست دارم خونم همیشه تمیز باشه ولی حوصلم نمیشه هر روز نظافت کنم. آشپزخونه که کافیه یه غذا درست کنی روز از نو روزی از نو میشه. اگه راهی برای همیشه تمیز بودن خونه بلدین بگید به منم لطفا...

اشپزخونه بعد هربار غذا درست کردن خونم هر روز جارو میزنم هفته ایی یبار اساسی جم و جور میکنم یعنی همه چیو میریزم بیرون درست میکنم 😟😟😟

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیو بر میداری درجا بزار سرجاش....هر تیکه ظرف کثیف میشه در جا بشورش،به محض اینکه ظرفا خشک شد همرو بچین سرجاشون تو کابینتا،نزار چیزی تلنبار بشه...همیشه دستمال دم دستت باشه،مثلا از روغن یا ادویه استفاده کردی همون موقع یه دستمال بکشو بزار سرجاش...

من سرخ کردنیامو تو تراس انجام میدم...واسه همین هیچوقت گازو هودو دیوارای اطراف گاز یا درب کابینتا چربی و لکه نیست...شما اگر تو آشپزخونا انجام میدی با شعله متوسط...سعی کن درب مایتابه رم نیمه باز بزاری...یه دستمالم دم دستت باشه به محض اینکه تمون شد تا چربیا نچسبیده و سخت نشدن در عرض پنج دیقه دیوارای اطرافو گازتو تمیز کن...

هعی خواهر درد منم همینه پسرم ۳ ماهشه خسته شدم نمیتونم برنامه ریزی داشته باشم

تازه من هنوز بچه ندارم. با بچه که دیگه هیچیییی. ولی بعضی ها را دیدم خونشون همیشه تمیز گازشون همیشه تمیز همه چی برق میزنه یعنی واقعا دایم در حال تمیزکارین اونا. اینم که نمیشه آخه...

من بلااستثنا هرهفته یک روز مشخص خونه رو تمیز میکنم گردگیری شستن دستشویی و حمام و آشپزخونه و یا شستن لباس ها 

درهفته هم هروقت بهم ریخته بشه اخرشب مرتب میکنم مثلا جمع کردن اسباب بازی 

نظافت اگ منظورت دستمال گشیدن آشمزخونه و طرفشویی و گازه ک هرروز بعد طرف شستن تمیز میکنم

جاروهم همینطور 

😐حموم دستشوییو شوهرم هفته ای یه بار میشوره 

گردگیری هم هفته ای یه بار یا دوهفته یه بار😂

تازه من هنوز بچه ندارم. با بچه که دیگه هیچیییی. ولی بعضی ها را دیدم خونشون همیشه تمیز گازشون همیشه ت ...

اره خیلی سخته مخصوصا با بچه. منم سعی میکنم تو بیکاریام هر چیزی رو سریع سر جاش بذارم و تمیز کنم تا تلنبار نشن رو هم

من فقط مشکلم دخترمه..که اصلا نمیزاره خونه تمیز باشه..الانم رفته تموم لباسهای زمستونی که جمع کردم از تو کمد در اورده همه ریخته تو.اتاق..منم از خستگی نشستم و.موندم چیکار کنم از دست این بچه...وگرنه خودم تنها باشم خونه تمیزه...

با خدا باش پادشاهی کن...........
تازه من هنوز بچه ندارم. با بچه که دیگه هیچیییی. ولی بعضی ها را دیدم خونشون همیشه تمیز گازشون همیشه ت ...

بعضی ها کارگر دارن ، بعضی ها هم وسواس دارن.

یه راه خوب واسه خونه ی مرتب اینه که وسایل اضافه نخرید یا اگر دارید بریزید دور .

اینطوری یه خونه ی خلوت تر اما مرتب تر دارید .