2821
2789
عنوان

خیلی زشت شدم

48 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها گوه هامو ژل زدم از الان دوماهه خیلی زشت شدم زیر چشام گود شدن شقیقم خالی شده خط خندم عمیق شده نمیدونم چکارکنم اصلا خجالت میکشم برم جایی هرکی میبینم میگه چرا ایقد خودتو زشت کردی خیلی بهم ریختم شوهرم دیگه نمیزاره ک برم جاهای دیگه رو ژل زنم برای گودی زیر چشمم چکارکنم گودی زیر چشمم عصبیم کرده تراخدااا هرکی میدونه کمکم کنه اصفهان تزریق کردم....هرچی حوله گم میزارم فایده نداره

خدا همیشه بهترینا رو برای بندش میخاد خدایا راضیم ب رضایت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی میخوای ژل بزنی باید کل صورت با یه توازنی تزریق انجام بشه که بد نشه، ریر چشم ،شقیقه خط لبخند، چونه ، لب ، گونه، همه جا به مقدار کم و اصولی و با توازن انجام بشه، الانم میتونی آنزیم بزنی تا ژلی که زدی از بین بره

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
تو باید زیر چشم و شقیقه رو ژل میزدی و ناحیه میدفیس برو آنزیم بزن پیش یه متخصص ماهر برو تا برات بگه

هیچوقت اینکار نکنین بخداا آدم زشت هم باشه بهتره تا اینکه خودشو مصنوعی کنه من که دیوونه شدم

وقتی میخوای ژل بزنی باید کل صورت با یه توازنی تزریق انجام بشه که بد نشه، ریر چشم ،شقیقه خط لبخند، چو ...

مثلا آنزیم بزنم چند سی سی باید بزنم؟

کاش هیچکس این چیزا رو نمیزد و عمل زیبایی نبود تا حق خوشگلای نچرال مثل من پایمال نشه گلم

والا کسایی که خودشون خوشگل هستن و مشکلی ندارن چون مده میرن این کارهارو میکنن و قیافشون رو خراب میکنن واقعا رو مخمه یا ینفر دماغ خودش قشنگه و به صورتش میاد دیدم یه عدهبی شعور میگن برو دماغتون عمل کن خب چرا عمل کنه وقتی نیازی نداره دکتر هم تایید نمیکنه خدایاااا دختره خودش گفت رفته برای دماغش پیش دکتر زیبایی دکتر گفته نیازی نداری دماغت خوبه بعد اون طرف باز گفته نه عمل کن بین یه عده بیشعور زندگی میکنیم

چرا انقدر عمل میکنین واقعا؟ چرا سعی نمیکنین خودتون رو دوست داشته باشین؟ با تمام نقص های بزرگ و کوچیک شما باید خودتون رو بپذیرید و دوست داشته باشین. اگر این عمل ها و.......

باعث اعتماد به نفس بیشترتون میشد یا حس بهتری بهتون میداد خوب قابله قبوله اما وقتی قراره در نهایت اینطور پشیمون شی مشخصه دلیلش این بوده که تحت تاثیر بقیه قرار گرفتی، الان توی کل دنیا فقط ایرانه که انقدر همه عمل میکنن و.......