2777
2789

سلام ماتوشهرتون مسافریم وتولدشوهرمه دنبال یک کافی شاپ خوب میگردم که کیک هاشم خوب باشه ویکساعتی رواونجاباشیم یااگرنیست یک قنادی که کیکهاش خوب وتا ه باشه معرفی کنید

اگه دوس داشتین واسه حاجتم یه صلوات بفرستین

برو کافه پیانو،تماس بگیررزرو کن ،شوهرتوسورپرایز کن کیک هاشم انواع مختلف داره

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا هستی؟؟؟بببن قنادی پاپا تو سازمان اب به سمت راهنمایی

قنادی جام عسل تو بلوار پیروزی 

کافی شاپ ساعت اول کلاهدوز خدبه 

کافی شام های اول وکیل اباد مثل نُت  هم خوبن م

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

برو کافه متسو ،تو آبادگران تزیینات میزتولدهم برات انجام میده مجانی جای خیلی شیک و باکلاسیم هس و قیمت مناسب 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
برو کافه متسو ،تو آبادگران تزیینات میزتولدهم برات انجام میده مجانی جای خیلی شیک و باکلاسیم هس و قیمت ...

واقعا؟؟شمارشوداری؟کیکهاشم خوب وتازست؟

سوپرایزکه نمیتونم چون همش باهمیم

تماس بگیرهماهنگ کن بگوفلان ساعت اونجاییم، بعدبه همسرت بگو آدرس یه جایی روازنت پیداکردم بریم، وقتی برسی آهنگ تولدپخش میکنن وکیک رومیارن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
کجا هستی؟؟؟بببن قنادی پاپا تو سازمان اب به سمت راهنمایی قنادی جام عسل تو بلوار پیروزی  کافی ش ...

عزیزم من هتلم نزدیک حرمه نمیدونم اینامسرشون چجوریه وکدوم نزدیکتره

تماس بگیرهماهنگ کن بگوفلان ساعت اونجاییم، بعدبه همسرت بگو آدرس یه جایی روازنت پیداکردم بریم، وقتی بر ...

واقعاعالیه اینجورباشه ممنونم عزیزم

واقعا؟؟شمارشوداری؟کیکهاشم خوب وتازست؟

+989154150015

من کیک خودم بردم اونجا،کیکاشو راستش خیلی گرون میداد الان عکس میزو برات میفرستم 

همه ادما ی اهنگ دارن که وقتی گوش میدن؛ میرن تو یه دنیایِ دیگه
واقعاعالیه اینجورباشه ممنونم عزیزم

خواهش😊دوستم دقیقا اینطوری کرد. جاشم نقلی ودنج. تو نت هست شمارش. کیک  گردوییش خوشمزه بود. خوش بگذره بهتون

عزیزم من هتلم نزدیک حرمه نمیدونم اینامسرشون چجوریه وکدوم نزدیکتره

وکیل اباد تو مسیرتون اگر بخوایید برید شاندیز طرقبه 

سمت حرم من زساد سراغ ندارم

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔

سمت حرم که اصلا کافی شاپ و جای به درد بخوری نداره راستش یکم بیکلاسم هست

جاهایی که دوستان گفتن  خوبه 

اگه ماشین داری که با نقشه های گوشی راحت میشه پیدا کرد اگر با اژانسم میرید که کافیه ادرس بدید خودشون میبرنتون