2777
2789
عنوان

زندگییی یا مرگگگ....

206 بازدید | 22 پست

یه سوال؟؟؟🤔🤔🤔🤔

اگر شما باشین کدوم و انتخاب میکنید؟

یه زندگی راحت و خوب با مرگ سخت و بد(از هر نظر)

یا یه مرگ راحت و خوب با زندگی سخت و بد؟؟؟

جوابش جالبه

البته درست بودنش با خودتونه دوستان عزیز😁😁😁😁

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته انتخابش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام زندگی  ، مرگ اول و اواخر هست ، اما چه خوبه روحیه جنگندگی داشته باشیم و بجنگیم برابر مشکلات،  

من واقعا جنگیدم 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

هيچ وقت كسي كه تو اين دنيا خوب زندگي نكرده 

تو اون دنيا جاي خوب نميبرنش

كسي كه تو اين دنيا به قضا و قدر الهي راضي بوده و تمام تلاششو كرده و به دنيا دل نبسته هم اين دنيا راضي و شاده هم اون دنيا 

ولي اگر منظورت لحظه مرگ هست فقط 

اون لحظه خيلي مهم نيست 

خيلي كوتاهه 

اولی واسه نرگ خداکریم وبزرگه😆

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

قطعا باید دو رو انتخاب کنیم اما چون خیلی راحت طلبیم و فقط امروزمون رو میبینیم گزینه یک انتخابمونه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بنام خدا گزینه ۳ هیچکدام😊

نداریم دیگه زود باش بوگو😊😊😊

تو مگو مارا بدان شه بار نیست                             با کریمان کار ها دشوار نیست                                                                                    مولانا