سلام بچها ،من دخترم بنج ماهشه و از اول پستونك هاي ارتودونسي و نخورد از اين مدل دايره اي ها فقط مارك جاپلو ميخوره ،يه ماه يه بار بزرگ ميشه بايد عوضش كنم اما سه ماهه كه هيج پستونكش رو جز همون كه باد كرده نميخوره حتي همون مدل،چيكار كنم،هر جي تو عسل و اب قند ميزنم هم نميخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
الان بهترين متخصصان خارج شنيدم ميگن پستونك خيلي مفيده،من خودم بجه بودم شديد معتاد پستونك بودم سه سالم بوده كه ديكه نميخوريم،اخه اگه نخوره خوبه اما اين كه كهنه هست و ميخوره
نده بهش ولش کن من دخترم ۶ماهشه بدجور وابسته شده به پستونک غصمه چجوری ترکش بدم😖😖 میگن هرچی بزرگت ...
من دقیقا پسرم یک سالش شد دیگه خوابش تنظیم شده بود و از نق های شبانه اش کم شده بود که تو تولد یکسالگیش پستونکش رو انداختم شب اول بیقراری کرد ولی کوچکتر از اون بود که خودزنی کنه و نمیتونست حرف بزنه بالاخره خوابید و هزار دردسر و فرداش هم روز نحسی داشت اما فرداشب خوب خوابید و دیگه سراغش رو نگرفت ولی شب اول که گریه کرد شوهرم دیوانه ام کرد که یالا بهش بده من مقاومت کردم و ندادم که اگر تسلیم میشدم خیلی بیشتر سخت میشد
،خيليا اينطوري ميگن اما ما تو شهرستانيم و بزرگترها تجربشون بيشتره،ما اصلا به بچمون هيج دارويي بهش نميديم همه چي داروهاش محلي و واقعا اثر داره يعني نشده تا حالا ببخشيد تا حالا شكم دخترم نفخ كنه يا كار نكنه،يا بدخواب باشه،بخاطر همين نتيجه هايي كه ديدم به حرف مادربزرگم عمل ميكنم