2777
2789
خب اول سعی کنین رفتار درمانی کنین،ینی روزا یکم بیشتر فعالیت و ورزش کنین ک شب خسته باشین،قبل خاب چایی ...

همه این کارو کردم دکتر برم چی بگم از چیزایی ک میترسمم بگم هیچ کمکی نمیتونه بهم بکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهرحال انتی هیستامینا مثل دیفن هیدرامین ولوراتادین وسیتریزین خواب اورن،وابستگی هم نمیارن و خیلی هم قوی نیستن،

ولی به نظرم اکه سه روزه خواب نداری ومشکلت با این حل نشد به یه متخصص نورولوژی مراجعه کن

همه این کارو کردم دکتر برم چی بگم از چیزایی ک میترسمم بگم هیچ کمکی نمیتونه بهم بکنه

😐😐چرا اینطوری فکر میکنی عزیزم؟ مطمئن باش به حرفات خیلی خوب گوش میدن و دلیل ترس و استرس و افسردگی رو پیدا میکنن و باهم حلش میکنید

میتونه کمک کنه

حالا من نمیدونم منظورتون از ترس چیه؟؟ فوبیا دارین از چیزی یا اینکه فکرای بد ب ذهنتون میاد ک از آینده نامعلوم میترسین ک وسواس فکریه

واسه همین میگم برین دکتر متناسب با مشکل تون دارو میده ک اون فکرا و استرس کم بشه

مثلا چیزایی ک عذابم میده اول از همه مرک همش حس پوچی دارم اخرش ک قراره بمیرم حالا مردم وووای میخوام تو قبر تنها باشم ووواییی عذابم میخوان بدن اگه شوهرم بمیره من چیکار کنم اگه زلزله بیاد من چیکار کنمم ادم بی دین و ایمونیم نیستم ولی اصلا حالم خوب نیسسسسسس

مثلا چیزایی ک عذابم میده اول از همه مرک همش حس پوچی دارم اخرش ک قراره بمیرم حالا مردم وووای میخوام ت ...

منم اوایل ازدواج همین طوری بودم 😔😔 کاملا درکت میکنم... البته مشکلات اول زندگیمون هم بهش دامن میزد طوری که روزها هم از تنهایی میترسیدم 😣 اما خب رفته رفته بهتر شدم و فکر میکنم دلیل اصلیش بهتر شدن رابطه ام با همسرم و بیشتر شدن توجه اش بهم بود

مثلا چیزایی ک عذابم میده اول از همه مرک همش حس پوچی دارم اخرش ک قراره بمیرم حالا مردم وووای میخوام ت ...

عزیز دلم شما وقتی خیلی کوچیک بودی راجع ب این چیزا باهات حرف نزدن؟  

فکر میکنم شما پانیک دارین دکتر برو حتماااااا کمکت میکنه

تو فوبیا میگن اگه از چیزی میترسین تنها راه غلبه بر ترستون رفتن تو دل ترس هست مثلا تو ترس از ارتفاع بااااید بری تو ارتفاع واستی و هیچ راه دیگه ای نداره

منتها ترسای شما چون ترسهای غیر واقعی هست به نظرم ب خاطر وجود اضطراب روزانت هست.... اگه سعی کنی اون اضطرابه رو از بین ببری ترسهاتم از بین میرن... روزها رو واسه خودت بی اضطراب کن همه ی بی نظمی های ذهنی و واقعیتو از بین ببر و ب زندگیت نظم بده.... ورزش خیلیییی موثره 

حتما ورزش سریع و منظم داشته باش مثل ایروبیک و پیاده روی تند و اینا.... ان شالله خوب بشی

همین کارایی که گفتمو از فردا انجام بده روزاتو خوب کن تا شب هات خوب بشه.... روزات اگه پر اضطراب باشه ...

من دانشجو پزشکیم بیشتر بیمارستانم انقد راه میرم ک جون نمیمونه ولی تواوج خستگیم خوابم نمیبره