2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست

عزیزم ناراحت نباش بعد عروسی خوب میشه البته الان باید تمام اعتمادش جلب کنی تا ازت مطمعن بشه مال منم همین بود اما الان هشتاد درصد اخلاقای قبلش ازبین رفته حتی وقتی یادش میارم کاراشو خنده ش میگیره این حرکات از عشق زیادیه کسای هم که میگن جدا بشو دارن صورت مسئله رو پاک میکنن

کاش مادر نمیزادی مرا دادگاه زندگی حکمش غم است سهم من از زندگی خیلی کم است  
دوست بودیم صد بار ثابت کردم سر چیزای کوچیکم دعوا داره فکر میکنه من با پسرا و مردای دیگه مقایسش میکنم

عزيزم خيلي مواظب باش يكم رفتارش غيرعاديه صرفا بخاطر علاقه چشم پوشي نكن الان تازه نفسي نميفهمي چنسال ديگه اگه اخلاقش عوض نشد خدايي ناكرده تبديل به يه ادم عصبي و داغون ميشي و راه نهاييت جداييه پس دقت كن ببين چطوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چندباری شدید قهرکردم ازبس گریه وزاری کرد برگشتم قول میدادخوب بشه ولی نمیشد اوایل تا دوهفته مطی ...

سر من خیلیییی حساسه 

تا جواب نمیدم یهو میبینم یا رفته با یکی بحث کرده شدید یا سرشو زده به دیوار

باور کن وقتایی که به حرفش گوش میدم و اهمیت میدم کاملا آرووومه 

چون دیدم آروم بودنشو و اینکه چقدر دوست داریم همو موندم باش

به خودت بیا یه ذره !😏
تازه میگه من از اون بدترم اگه بخوای کج بری 

عزیزمی بشین یه فکر اثاثی بکن😥😥😫😫😫😫با مشاور حرف بزن ببین من یه نفر میشناسم میگفت با ۲تا بچه با شوهرم تو خیابون یه ماشین واسه یکی دیگه بوق میزنه تازه این ادم چادری سر به پایین میگع واسه تو بوق زد تو چیکار کردی زن رو به باد کتک بدبخت افسردگی گرفت زنه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

من با پسرخالم نامزد بودم(نشون بودیم نه عقد)

همینجوری بود دقیقا، استدلالشم این بود که تو خوبی جامعه بده!!! انگار من خودم عقل ندارم

اینو بپوش با این حرف نزن اینجا برو اونجا نه کلا همه زندگیم را میخواست کنترل کنه، حتی  من دانشجو یه شهر دیگه بودم وقتی فهمید که توی دانشگاه مشترک با پسر هستم دیوونه شده بوداز یه شهر دیگه میخواست رفت و امدم رو کنترل کنه

بعد از ده ماه ازش جدا شدم با تمام سختی هاش گذشت الان ۱۰ سال گذشته حتی یه روزم از جدایی پشیمون نشدم، ازدواج کردم و شوهرم توی انتخاب همه چی منو آزاد گذاشته میگه هر چی خودت دوست داری و واقعا میفهمم الان چه آرامشی دارم ولی آثار روحی که اون دوران روم گذاشت هنوز جبران نشده

پس منطقی و به دور از احساس تصمیم بگیر

عزيزم خيلي مواظب باش يكم رفتارش غيرعاديه صرفا بخاطر علاقه چشم پوشي نكن الان تازه نفسي نميفهمي چنسال ...

نمیدونم چیکار کنم آخه 

حق داره تا حدودی چون جامعه خوبی نیس الان اما خب نه به این شدت

به خودت بیا یه ذره !😏

به خودت رحم کن..تمومش کن 

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
من با پسرخالم نامزد بودم(نشون بودیم نه عقد) همینجوری بود دقیقا، استدلالشم این بود که تو خوبی جامعه ...

خداروشکر که موفق شدی نجات بدی خودتو

به خودت بیا یه ذره !😏

بعضی افراد دوست ندارن واقعیت قبول کنن و حتما باید تجربه کنن اونو..خدا کنه شما حزو این گروه افراد نباشی..که عمرتو بیخود تلف کردی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
نمیدونم چیکار کنم آخه  حق داره تا حدودی چون جامعه خوبی نیس الان اما خب نه به این شدت

غيرت داشتن با تعصب داشتن فرق داره 

وقتي با يه اشتباه تو سرشو ميكوبه به ديوار فردا دست روت بلند نكنه !! 

بنظرم خودت برو پيش مشاور تا راهنماييت كنه كه بتوني خوب بشناسيش 

اون چی میشه پس  عذاب وجدان میگیرم

دلت واسه مردا نسوزه هیچی نمیشه اون

عزیزم ناراحت نباش بعد عروسی خوب میشه البته الان باید تمام اعتمادش جلب کنی تا ازت مطمعن بشه مال منم ه ...

آره عشق زیادیه 

چون همه چیز منو فقط برای خودش میخواد حتی صدامو

به خودت بیا یه ذره !😏
عزیزم ناراحت نباش بعد عروسی خوب میشه البته الان باید تمام اعتمادش جلب کنی تا ازت مطمعن بشه مال منم ه ...

شما قتل دیدی سر همین مشکل؟شما تیکه تیکه کردن زن با ساتور آشپزخونه دیدی سر همین مشکل؟

شاید ندیدی ولی من تو تیمارستان روزبه بسیاااار دیدم

آره عشق زیادیه  چون همه چیز منو فقط برای خودش میخواد حتی صدامو

بیماره متاسفانه