2777
2789
عنوان

گذشته...

247 بازدید | 22 پست

سلام دوستان...بعد از چندسال خواننده ی خاموش بودن عضو شدم چون دیگه دلم اروم نمیشد..حس کردم یه جا باید باشه که بشه حرف زد..بشه اروم شد..

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔

دلم عجیب گرفته..گذشته و فکر به اشتباهات و ادمای اشتباه زندگیم ولم نمیکنه..روز به روز داره بیشتر اذیتم میکنه..حس دوس داشتن..حس نفرت..پشیمونی..و...

داره منو از پا درمیاره

قوی باش عزیزم الان دوره سختیه اصلا کم نیار باید هر چیزی که تو رو یاد اون گذشته میندازه رو پرت کنی دور..

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردم ولی زیاد با گذشتم رو به رو میشم..با کسی که عذابم داد...از دیدنش خسته شدم ولی دلمم میخواد ببینمش..عذاب میکشم ولی دلم...

قوی باش عزیزم الان دوره سختیه اصلا کم نیار باید هر چیزی که تو رو یاد اون گذشته میندازه رو پرت کنی دو ...

هرروز میبینمش..چطوری اخه...😔

هرروز میبینمش..چطوری اخه...😔

کم کم باید سعی کی نادیدش بگیری خیللللی سخته ولی با زمان درست میشه این حسای بدت خیلی طبیعیه ولی از بین میره به اسن فکر کن که اون کسی نبود که مستونست خوشبختت کنه ... یادت نره چرا ترکش کردی عزیز دلم..❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
 اون عشقا اگه عشق بود باید موجب ارامشت میشد ن عذابت پس دل بده بزندگیت و توکل کن ب خدا ک یاد خدا ...

خدا خودش به داد دل آشوبم برسه...

کم کم باید سعی کی نادیدش بگیری خیللللی سخته ولی با زمان درست میشه این حسای بدت خیلی طبیعیه ولی از بی ...

چقد یاداوری این حرفا از زبون یکی دیگه ادمو ارومتر میکنه...ممنونم..

ولی..چقد اشتباه کردم...🙁با این همه دروغ..خیانت..نامردی..بدقولی...کمبود محبتاش..چطوری کنار بیام و فراموش کنم..