2777
2789
عنوان

گذشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
چقد یاداوری این حرفا از زبون یکی دیگه ادمو ارومتر میکنه...ممنونم.. ولی..چقد اشتباه کردم...🙁با این ...

فراموش میکنی اون ارزششو نداره تو خیلی بهش فرصت دادی ولی اون عوض نشد تو الان باید خودتو نجات بدی دیگه نوبت توعه آرامش داشته باشی .واقعیت اینه که تو تلاشتو کردی ولی اون نکرد هر آدمی یه فرصتی به طرف مقابل میده تو حتی زیادی فرصت دادی اون خیانتو هیچوووقت فراموش نکن ... تا الان درست نشده دیگه نمیشه.اونی که باخته اونه نه تو.. تو رو باخته ...قدر خودتو بدون عزیزدلم...

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموش میکنی اون ارزششو نداره تو خیلی بهش فرصت دادی ولی اون عوض نشد تو الان باید خودتو نجات بدی دیگه ...

ممنونم بابت این همه دلگرمی عزیزم...

شمارو خیلی وقته پیگیر تاپیک ها و حرفای قشنگتون هستم...ممنونم که اروم ترم کردی

میشه برای مستقل شدنم و رفتنم از خونه ی پدرشوهرم یه صلوات بفرستین؟😔ممنونم😔
ممنونم بابت این همه دلگرمی عزیزم... شمارو خیلی وقته پیگیر تاپیک ها و حرفای قشنگتون هستم...ممنونم که ...

عزیزمی باعث افتخارمه .... ناراحت نباش گلکم ... هر وقت دلت خواست با کسی صحبت کنی من هستم بی تعارف خیلیم خوشحال میشم❤❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزیزمی باعث افتخارمه .... ناراحت نباش گلکم ... هر وقت دلت خواست با کسی صحبت کنی من هستم بی تعارف خیل ...

ممنونم عزیزدلم..باعث خوشحالی و افتخارمه هم صحبتی باهات...

برای ارامشم دعاکن لطفا..خیلی این مسائلی که گفتم پیچیدس..

ممنونم عزیزدلم..باعث خوشحالی و افتخارمه هم صحبتی باهات... برای ارامشم دعاکن لطفا..خیلی این مسائلی ک ...

فدات شم رو جفت چشمام... مواظب خودت باش قشنگم قدر خودتو بدون حتما دلیل محکمی برای ترک کردنش داشتی ... نذار احساست به تصمیم عقلانیت آسیب بزنه تو میتونی زمانم کمکت میکنه تحمل کن گلم 

فدات شم رو جفت چشمام... مواظب خودت باش قشنگم قدر خودتو بدون حتما دلیل محکمی برای ترک کردنش داشتی ... ...

عزیزمی سوگل جان😍یه عالمه ممنونم که وقت گذاشتی...مواظب همه ی خوبیا و مهربونیات باش❤

عزیزمی سوگل جان😍یه عالمه ممنونم که وقت گذاشتی...مواظب همه ی خوبیا و مهربونیات باش❤

گلمی من که کاری نکردم خیلیم خوب بود مهربونی از خودته قشنگم ❤❤❤❤❤❤❤❤