2777
2789
عنوان

بهترین تاپیک👇👇 کدومش بهتره؟؟ با تجربه ها بگن؟🙄💜

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 58 پست

منم دلم میخواست دوس پسر ازدواج میکردم ولی فامیلمون بود 6روز از 7روز هفته رو باهم دعوا میکردیم منطقش رو دوست نداشتم خانواده شون سنتی بودن و دختر وپسر وعروس و دوماد تو یه آپارتمان بودن.دختراشون تنهایی بیرون نمیرفتن با دانشگاه رفتن دختر مخالف بودن.آخرشم یه لحث کردیم منم خاستگار داشتم بهش هیچی نگفته بودم دوروز بعد نامه جشن عقدم براشون رفت.پسره هم با مامانم بحث کرده بود که تو میدونستی ما همو میخوایم چرا به من چیزی نگفتی مامانمم جلو خواهرومادرش گفته بود تو هنوز اجازه ت دست خواهراته اونا باید برات تصمیم بگیرن.من سر لجبازی با اون ازدواج کردم وای هرگز پشیمون نشدم چون با اونا نمیتونستم کنار بیام

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال از پایه اشتباهه چون بسته به خواسته های اون دختر و شخصیت و موقعیت اون پسر میتونی بگی کدوم بهتره. ...

سوال اشتباه نیس  اگه اشتباه بود جواب نمیدادن

سوال کلیه به جزییات اشاره نکردم و دوستان هم خوب جواب دادن 🙂😏

دومي من اومد خواستگاري يه ماه دوست شديم باهام

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

من دوست پسرم منو برد به مامانش نشون بده مامانش واس داداش بزرگش ازم خواستگاري كرد😕

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
عه بعدش چیشد؟؟

هيچي بعد رفت سريازي منم عروس شدم😅

چه باحال😃

مامانش ميگفت هنوز داداش بزرگش مجرده😂بهت هم خونه ميدم فقط زنش بشو ولي خدايي خوشگلم بود دوست پسرم خيلي خوشگل بود داداشش سرتر بود ولي سنش بالابود