2777
2789
عنوان

لکه بینی🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
نمیدونم عزیزم الان فقط حس گریه دارم خیلی حس بدیه این ماه انقدر امیدوار بودم😢😢😢😔😔😔😔

من كه وضعِ شوهرم خرابه،خودم مشكلي ندارم،فعلا شش ماه زمان ميخواد براي درمانش،الهي كه شما باردار باشي،خبرِ خوش بشنويم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
مرسی عزیز دلم فقط تروخدا غصه و استرس و از خودت دور کن یهو دیدی بارداری رابطه هات فقط مخصوص بارداری ن ...

خیلی سخته ولی خیلی رو خودم کار میکنم 😔عزیزم بنظرت اینا ممکنه علایم لانه گزینی باشه؟😢

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من كه وضعِ شوهرم خرابه،خودم مشكلي ندارم،فعلا شش ماه زمان ميخواد براي درمانش،الهي كه شما باردار باشي، ...

ایشالا مشکل شما هم حل شه عزیزم توکلت بخدا باشه

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خیلی سخته ولی خیلی رو خودم کار میکنم 😔عزیزم بنظرت اینا ممکنه علایم لانه گزینی باشه؟😢

آره عزیزم ممکن هست لانه گزینی باشه چون اگه پری بود یجا میومد فقطططط استرسو دور کن و از خدا بخواه مطمئن باش دلت شادمیشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
عزیزم موقع اقدام یکم پریودی بهم میخوره البته معمولا عقب میفته، صبر کن ببین اگه علایمت رفت و پاک شدی ...

باید تا موعدم  صبر کنم به قول شما شاید بهم خوردن پریودی باشه 

آره عزیزم ممکن هست لانه گزینی باشه چون اگه پری بود یجا میومد فقطططط استرسو دور کن و از خدا بخواه مطم ...

چشم مهربونم 😍😍😍😍ممنونم بابت حرفای قشنگت

چشم مهربونم 😍😍😍😍ممنونم بابت حرفای قشنگت

قربونت برم مهربون جونم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕