2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

2685 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. من پسرم امروز ۱۵ روزشه. هفته ۳۷ بارداریم بدنیا اومد. وزنش ۲۸۳۵ بود. روز پنجم رفتم واسه آزمایش تیروئید مرکز بهداشت وزنش ۲۷۹۰ شده بود. چند روز بعد از تولدش زردی گرفت. دو روز گذاشتمش تو دستگاه تا خوب شد خداراشکر. شیر خودما میخوره. دکترم واسه خودم مکمل ببمام نوشت گرفتم میخورم. الآن حس میکنم نی نیم کوچولوتر میشه هر روز.شیرم خوبه بعضی وقتا همینطوری جاری میشه. خوابش بد نیست بعضی وقتا دو سه ساعت میخوابه من نگران میشم که قندش نیفته همش استرس بیدار کردنشا دارم. شکمشم خوب کار میکنه بعضی وقتا در حین شیرخوردن بعضی وقتا هم بعدش. حدود ۷یا۸ بار در روز. الآن مدفوعش زردرنگه و تقریبا شله. چیکار کنم بنظرتون که خوب وزن بگیره چون ریز هست؟ و اینکه بعضی وقتا تو خواب یا بیداری خیلی کش میاد و قرمز میشه و دستاشا جمع میکنه تو صورتش طبیعیه؟ راستی شیر مادر باید چجوری باشه که بفهمیم قوت داره یا نه؟ آخه شنیدم میگن اینایی که شیرشون میره آبکی هست و قوتی نداره. من بعد زایمانم دیگه شیر و لبنیات گاوی نخوردم فقط ی دوبار ماست و دوغ گوسفند. 

شنيده هاتو بذار كنار. مقوي بخور كه شيرت مقوي باشه. همين! 

از روي وزن بچه ميفهمن شير كافيه براش يا نه. تا ٥،٦ ماهگي، ماهي ١ كيلو اضافه كنن شيرت عاليه و اينكه كاملاً طبيعيه بچه ١ هفته اول وزن كم كنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیرت میره یعنی شیر داری اصلا خودتو درگیر شیر خشک نکن بچه اگر نخواد چاق شه با شیر خشکم نمیشه بچه من شیر خشکیه ولی یک کیلو کمبود وزن داره الکی جیگر خودتو خون نکن فقط پودر اپتامیل اف ام اس بگیر با قطره چکون بریز تو دهنش اول شیر خودتو بدوش به اندازه سی سی سی بعد ی پیمونه یا دو پیمونه اپتامیل اف ام اس قاطی کن زود وزنش میره بالا مخصوص بچه های کم وزن و نارس هس تعجبم دکتر بهت نداده ی دوستی که بچش شرایط شما رو داش گفت گرفته داده به بچش بچش وزنش عالیه میخوای همین امروزم با دکترش مشورت کن منم الان به بچم میدم ولی بچه من دیگه شیش ماهشه باید همون موقع بهش میدادم فقط تو پستونک نریز بهش بده که سینتو ول میکنه باید با قطره چکون بدی 

در ضمن خودتم کله پاچه اب گوشت اینا رو با ی تیکه نون کوچیک بخور بیشتر ابش بخور اگر نون زیاد بخوری تاثیری که نداره بدتر خودت چاق میشی روغن محلی روغن زیتون کره محلی ماست خامه بادوم ماهی بخور لقمه نونت کوچیک باشه اینا رو بیشتر بزار تو لقمت تا شیرت چرب شه زود چاق شه ولی زیاده روی نکن تا خودت چاق نشی من فک کنم دیگه دکترامورفتم تو زمینه چاقی بچه فقط با شیر خشک نزار کسی وسوست کنه تو خودت شیر داری اون قرمز شدن بچه منم همین جور بود چهلش که تموم شد خوب شد 

عزیزم همه چیزهایی ک تعریف کردی نشانه سلامت پسرت هستش،استرس ب خودت راه نده،همین ک سالم ه خدا رو شکر حالا لاغر موند ک موند،اشکالی نداره

دخترم زمان تولد ۳۵۵۰ بود الان ک ۷ ماه شه نه کیلو و نیم هستش،فقط هم شیر خشک میخوره،حالا من‌بر عکس شما نگران لاغر کردنش هستم

وای وای از این کش اومدن و قرمز شدنش نگو ک سر دخترم من مردم و زنده شدم این قدر ب این چیزها حساس بودم ...

دختر منم ۱۸روزشه خیلی خودشو میکشه و قرمز میشه اشکالی نداره؟

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  

اب هم زیاد بخور چایی توش زنجبیل بریز قوت میده به شیرت وقتی بچت دو سه ساعت میخوابه شیرت خوبه سنگینه میخوابه اصلا تو خوابش دخالت نکن تا بعدا بدخواب نشه ی دارو گیاهی هس قاووت از عطاری بخر بخور خانما که زایمان میکنن میخورن تا شیرشون قوت پیدا کنه تو نت سرچ کنی میاد کاملا گیاهیه پودر لیدی میل هم خوبه واسه شیر 

باورت نمیشه بچه منم ببلاک میخوره ولی یک کیلو کمبود وزن داره شیش ماهش تموم شده ببخشید در روز چن سی سی ...

دخترم از اول درشت بود،شبها هر دو ساعت ۱۲۰ سی سی میخوره،روزها هر دو ساعت ۹۰ سی سی

معمولا این جوری ه

کم پیش میاد برنامه ش ب هم بریزه

دخترم از اول درشت بود،شبها هر دو ساعت ۱۲۰ سی سی میخوره،روزها هر دو ساعت ۹۰ سی سی معمولا این جوری ه ...

پسر منم 3500دنیا اومد اما لاغر میزد میگفتن به خاطر قدشه قدش 51بود البته پسر من اشتها نداره همه کاری هم کردم اما اشتهاش باز نمیشه ممنون از پاسختون