2777
2789
عنوان

دیده نشدن ساک حاملگی روز ۳۳

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 31 پست
راستش امروز دکتر بودم خیلی تعجب کرد که دیده نشده گفت چهارشنبه برو واژینال

واژینال بروو تا خیالت راحت بشه منم زود رفتم ولی چون سونو واژینال بود راحت صدای قلبم شنیدم ((هفته۶))...برای یه بار سونو واژینال ضرر نداره اقلا خیال خودت راحت میشه و دکتر بهت شیاف هم میده که لکه بینی نداشته باشی 

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان داره الان قلبش تشکیل شده باشه؟ چون یه ضربان شنید دکتر امروز گفت این معمولا ضربان قلب جنینه ول ...

بله عزیزم چرا تشکیل نشه بد به دلت راه نده 

ولی خانمی لطفا استراحت کن و پیاده روی نداشته باش 

ان شاءالله بار شیشه ام رو سروقت دنیا بیارم 💞الهی آمین 🤗دوقلو ...پی نوشت: خداروشکر دوقلوهام دنیا اومدن
واژینال بروو تا خیالت راحت بشه منم زود رفتم ولی چون سونو واژینال بود راحت صدای قلبم شنیدم ((هفته۶)). ...

میترسم برم و دیده نشه بازم

اونطوری بیشتر استرس میگیرم

یه قاشق نشاسته بریز تو لیوان و آب سرد روش بریز هم بزن و بخور  بد مزه هست ولی خیلی خوبه

زمانی که باردار صورت گرفت یا تو اقدامم میشه خورد

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خوب شما هفته ۶ بودی من هنوز هفته پنجمم تموم نشده

خوب عزیزم اون هفته ایی که شما حساب میکنی با اونی که توو سونو مشخص میشه فرق میکنه ها منم فکرمیکردم هفته ۵ هستم ولی رفتم دکتر گفت هفته ۶هستی! 

بله عزیزم چرا تشکیل نشه بد به دلت راه نده  ولی خانمی لطفا استراحت کن و پیاده روی نداشته باش ...

نه دیگه غلط بکنم برم بیرون

الان اومدم خونه مامانم دراز کشیدم

ولی اونکه دکتر گفت به نظر من جنین شماقلب داره خیلی خوشحال شدم اما بعدش یکم فکر کردم دیدم خیلی زوده و احتمالا ضربان قلب خودم بوده

نه دیگه غلط بکنم برم بیرون الان اومدم خونه مامانم دراز کشیدم ولی اونکه دکتر گفت به نظر من جنین شما ...

دور از جوونت 

خوب کاری کردی....

ان شاءالله خیره خانمی  😍😍😍😍

انقدر دلم میخواد حامله باشم که نگو.😭😭😭😭

ان شاءالله ان شاالله میشی عزیزم 😍😍😍

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان شاءالله ان شاالله میشی عزیزم 😍😍😍 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دستتون درد نکنه.

شوهرم همش میگه چرا استرس داری.

آخه اون همسر اولش وپسرش تو یک تصادف از دنیا رفتن.

اما سر اون پسرش همون اولین اقدام همسرش باردار شد.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.