2777
2789
عنوان

دیده نشدن ساک حاملگی روز ۳۳

1248 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من امروز روز ۳۳ هستم

و دیشب رفتیم بیرون با شوهرم ۴-۵ ساعت بیرون بودیم و گاهی راه رفتیم و گاهی نشستیم ولی همونجا زیر دلم درد گرفت و اومد خونه لکه بینی پیدا کرده بودم البته از صبح لکه ندیدم

دوره هام ۲۷ روزه است 

روز ۲۵ بتام ۲۱۰ بود و امروز ۲۶۷۰ ولی تو سونوگرافی شکمی امروز ساک حاملگی دیده نشد

میخواستم ببینم احتمالش هست زود رفته باشم سونوگرافی؟؟

بله

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو سونو واژینال دیده میشد 

ولی با توجه به اینکه لک بینی داری بمون دو هفته ی دیگه برو اگه زودتر بری فقط هی استرس میگیری

تا لک بینی داری بمون خونه 

پله ممنوع

نزدیکی ممنوع

گرمیجات ممنوع

آب و نشاسته روزی سه بار که جای نی نی رو سفت محکم کنه

فقط لکه بینی خوب نیست 

اگه باز داشتی برو دکتر بهت دارو بده

فعالیت و نزدیکی هم نکن 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
از کی نشون میده؟ خیلی نگرانم که خارج رحمی نباشه البته سونوم شکمی بود

سونوی شکمی اصلا دقیق نیست 

اگه لکه بینی نداری که تا هفته 7 نرو 

ساک رو هفته 5 یا 6 میبینن

امروز دکتر بودم گفت تا قلبشو نبینیم دارو نمیدیم 

خب پس خودت مراعات کن تا هفته 7

نزدیکی نکن استراحتت زیاد بشه وسییله سنگین بلند نکن