سلام بچه ها کسی هس که برای زایمان زودتر کاری انجام داده باشه و نتیجه هم بگیره روغن کرچک و شربت زعفران اینا واقعا درسته??لطفا اگ تجربه ای دراین مورد دارید بگین.
درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه روش هایی رو امتحان کردی?هفته چندم رفتی معاینه?ینی بعد معاینه زایمان کردی?
من هفته چهل هم گذشته بود... رفتم عطاری گفتم دارو میخوام برا زایمان... کلی با تاکید گفت هفته آخری و اینا گفت اگه بخوری فرداش درد زایمان شروع میشه... من یه هفته خوردم هیچ اتفاقی نیافتاد... زعفران و گل گاو زبون و روغن کرچک و تخم کتان خوردم فایده نداشت
واااااااي بارداري اولم يادم افتادهفته 42رو هم تموم كردم بعد 20اذر بود از صبح مشغول بودم مهمون داشتم پدر بزرگ مادربزرگ شوهر پدر و مادر شوهر دوتا برادرشوهر .شام قيمه درست كردم و يه عالمه پلو ساعت 6غروب بود كيسه ابم پاره شد .رفتم بيمارستان اونجا فرداش امپول فشار زدن
ببخشید عزیزم من چن تا سوال دیگه ام درمورد درد زایمان داشتم میتونم بپرسم?
درد هركسي با يكي ديگه فرق داره مادر من با اينكه 7تا بچه دنيا اورده ولي اصلا از درد زايمانش كم نشده روي ههمون يه روز كامل دردكشيده در صورتي كه من زايمان اولم بيست دقيقه درد كشيدم اونم به زور امپول فشار .