2777
2789

سلام.

باید ببخشید اینقدر راحت مطرح میکنم..شاید تنها جایی که بتونم بدون خجالت بگم اینجاست ...راستش من طبعم صفراست گرم و خشک

و اینکه این7ماهی که اقدامم شوهرم هنگام....میگه رحمت فوق العاده داغه و دارم میسوزم....نمیدونم چیکار کنم سردی هم میخورم فوری حالت تهوع میگیرم...بنطرتون چیکار کنم همه ی دکترای طب سنتی هم مردن چطوری مطرح کنم؟شنیدم حرارت زیاد اسپرم رو میکشه .رفتم دکتر مشکل خاصی نداشتم شوهرن هنوز آز اسپرم نداده

کسی مشکل منو داشته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا  

دوما فکر نمیکنم اسپرم کش باشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

دكترِ سنتي زن هم هست،من خودم جديدا رفتم.سعي كن گرميجات نخوري.دكتر سنتي خوراكيهاي مناسبِ طبعتو بهت ميگه.

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘