2777
2789
عنوان

باردارا بیاید

155 بازدید | 32 پست

هفته ۶ بارداریم حالت تهوع های خیلی شدید دارم یعنی بعد از غذا خوردن احساس میکنم باید برم همشو بالا بیارم وزنمم اصلا تکون نخورده واس نی نیم خیلی نگرانم 

کسی مثل من هستش؟ واس جلوگیری از استفراغ چیکار میکنین؟

خدایا شکرت بخاطر حال خوبم و نی نی که گذاشتی تو دلم

عزیزم من هفته ی 23 هستم 4 کیلو اضافه کردم.الان که موقع وزن اضافه کردنت نیس

بعد از سه ماهه ی دوم وزن میگیری

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر بهت قرص نداد واسه تهوع؟

به من ویتامین ب 6 داد.گفت حجم غذات زیاد نباشه بالا میاری.دفعات غذا خوردنتو زیاد کن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
دکتر بهت قرص نداد واسه تهوع؟ به من ویتامین ب 6 داد.گفت حجم غذات زیاد نباشه بالا میاری.دفعات غذا خور ...

فردا وقت دکترمه  به هرکی میگم میگه طبیعیه اما واقعا اذیت میشم نمیتونم حتی کارای روزمره رو انجام بدم

من از هفته 9 حالت تهوعم شروع شد هر قرصی میخوردم خوب نمیشدم تنها زنجبیل تازه میریختم توی آب جوش با نبات میخوردم حالم یکم بهتر میشد الان ماه 5 هستم و تا ده روز دیگه وارد ماه 6 میشم اما فقط 700گرم وزن اضافه کردم اونم از هفته 17 که حالم یکم بهتر شد تونستم غذا بخورم دارم اضافه میکنم .....توی ماه های اول فقط وزن کم کردم

من از هفته 9 حالت تهوعم شروع شد هر قرصی میخوردم خوب نمیشدم تنها زنجبیل تازه میریختم توی آب جوش با نب ...

امیدوارم وزنم ۶۰ الان یه هفتس نگا میکنم همون۶۰ مونده

صبحا بعد از صبحونه ترجیحا معده ات خالی باشه و عصرا ی قرص دمیترون بخور البته اگه صبحا حالت تهوع داری ...

قرص دمیترون رو دکتر خودش تجویز میکنه؟بهش بگم

فردا وقت دکترمه  به هرکی میگم میگه طبیعیه اما واقعا اذیت میشم نمیتونم حتی کارای روزمره رو انجام ...

عزیزم ۳ ماه اول حتی کاهش وزن هم ممکنه آدم داشته باشه که بخاطر تهوع و کم اشتهایی هست. نگران نی نی نباش. استرس هم به خودت نده

من بارداری اولم وحشتناک بود جوریکه دیگه نمیخواستم بچه دار شم. بدترین ویارها و داشتم اونم تا آخر بارداری . ۶ کیلو کم کردم تو بارداری و همون ۶ کیلو آخراش اضافه شد یعنی من اول بارداری ۶۵ بودم آخرش هم ۶۵ ولی نی نیم وزنش عالی بود. زایمانم هم عالی بود

نگران نباش

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
عزیزم من هفته ی 23 هستم 4 کیلو اضافه کردم.الان که موقع وزن اضافه کردنت نیس بعد از سه ماهه ی دوم وزن ...

منم دقیق مثل شمام...عزیزم شما تکونای بچتو میشماری؟

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود