2777
2789
عنوان

بى بى چك

571 بازدید | 40 پست

سلام به نظرتون اميدوار باشم يا نه 

ته دلم ميگه اميدوار باشم 

اصلا يجورى شدم 

خدايا به بزرگيت قسمت ميدم دل همرو شاد كن 🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها من ى مدت كلا نيومدم اينجا 

بخاطر همون جمله  معروف بيخيال باش 

خواستم خودمو از حرفاى باردارى و اينا دور كنم

ولى امروز ديگه اومدم 

از صبح ميخوايتم تاپيك بزنم ولى دو دل بودم الان ديگه دلو زدم به دريا و تاپيك زدم

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم اميدوار باشدل خونه ي خداست اگه ته دلت خوبه انشالله كه خيره

ايشالا دوست عزيز 

انشااله که بارداری گلم حتما امروز برو آز خون بده

ترنج جون ممنون ايشالا همه منتظرا دلشون شاد بشه

امروز بى بى زدم ى هاله افتاد

نميدونم چرا نميتونم باور كنم 

به چند نفر نشون دادم ميگن مثبته ولى اصلا باورم نميشه تا اون خط پر رنگو نبينم

پس حتما هستی اگه عجله داری با آزمایش خون زودتر نشون میده

ميترسم برم ازمايش بدم 😢

چند ماهه اقدامی سبزک؟

والا زمانش از دستم در رفته فكر كنم دو سال

ان شاالله كه بارداري عزيزممم

منم اين ماه منتظرممم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️