2777
2789
عنوان

کمک میخام

195 بازدید | 17 پست

خانوما من امروز روز۱۲پریودم بود و به گفته دکترم امپول اچ سی جی امروز مصرف کردم و امشب رابطه داشتیم بعد نیمیاعت که پاشدم رفتم دستشویی  منی باخون قاطی بود.من عفونتم ندارم چون تحت نظر دکترم واقعا چرا همچین چیزی سده کسی میدونه نگرانم

نگران نباش عزيزم  پيش مياد  منم شدم اونجورى  به خاطر شدت رابطه س  اما به دكت ...

ما تقریبا یک هفته بود که باهم‌رابطه نداشتیم تا کیفیت اسپرم‌بهتربسه.دکترم‌گفت تا عقب ننداختی دیگه نیا اخه همش میگه مشکلی نداری الکی میای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزيزم  پيش مياد  منم شدم اونجورى  به خاطر شدت رابطه س  اما به دكت ...

رابطه امشبم‌یکم‌همراه بادرد بود چون پردمم ازنوع حلقویه لعد چندروز رابطه نداریم درد داشتم ولی تاحالا خون ندیده بودم

اخه اولین شب اقداممه اجی

جدی؟  شاید چون اولین باره که بدنت منی رو حس میکنه.

من دوستم اینجوری شده بود.اولین بار که منی وارد بدنش شد دو سه قطره خون دید. با اینکه شب عروسیش خونریزی نداشت و پرده ش هم حلقوی بود

جدی؟  شاید چون اولین باره که بدنت منی رو حس میکنه. من دوستم اینجوری شده بود.اولین بار که منی و ...

نه من چندماه پیشم حامله بودم سقط شد ولی بعد سقطم اولین ماه اقداممه منظورم این بود

خب دیگه همون لانه گزینیه اگه تخمکت آزاد شده بوده منم زمان تخمک گذاریم باردار شدم دقیق بعد رابطه کمی ...

اره مال منم خیلی کم‌بود دیگه خون‌نیست فقط بعد چهل دقیقه رفتم‌دستشویی دیدم منی خونیه.شما همونماه حامله شدی؟