2777
2789

تو گوگل سرچ کن ، من مطمئن نیستم ولی فک کنم زنعموم با رب تمیز میکرد😆 اگه میتونی جایی که دیده نمیشه امتحان کن ولی بازم مطمئن نیستما خواهر

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل سرچ کن ، من مطمئن نیستم ولی فک کنم زنعموم با رب تمیز میکرد😆 اگه میتونی جایی که دیده نمیشه ا ...

گوگل میگع صابون ک فایده نداشت

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

براق کردن با سس قرمز . سس را روی دستمال ریخته و روی ظرف برنجی را کاملا به سس آغشته نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بماند سپس ظرف را خشک کنید .

براق کردن ماست . ظرف برنجی خود را با ماست بپوشانید و بگذارید تا خشک شود سپس با آبکشی و خشک نمایید . ماست به دلیل داشتن اسید لاکتیک به سادگی قادر به از بین بردن سیاه شدگی و لکه های برنج میباشد .

براق کردن با سرکه سفید و نمک . سرکه را روی ظرف برنجی بریزید یا اسپری کنید سپس نمک روی آن بپاشید . دستمال را آغشته به سرکه کرده و ظرف را تمیز کنید سپس با یک دستمال تمیز ظرف را خشک کنید .

تمیز کردن مس با استفاده از ترکیب سرکه ، نمک و آرد . مواد گفته شده را ترکیب کرده و روی ظرف برنجی قرار دهید . به مدت یک ساعت بگذارید روی ظرف باقی بماند سپس آبکشی نمایید .

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️