2777
2789
عنوان

کیا اینجورین؟؟؟؟

88 بازدید | 13 پست

بچه‌ها من هرجام درد میگیره فکر میکنم سرطانه

وقتی اینترنت هم میرم بدتر میشه

خسته شدم

الان انتهای فک پایینم یه کوچولو برجستگی دیدم، تا ته سرطان لنفاوی رفتم

کلی هم گریه کردم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک نوع فوبیاست من وقتی رفتم تجربی میگفتم برای هر توضیح الان من فکر میکنم اون مریضی رو دارم... اما فقط خیاله کاملا غیر واقعی هست

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

داری میکشیش سمت خودت عزیزم بیخیال .دست من و تو نیست دست اون بالاییه تا اون نخواد هیچی نمیشه اگرم اون بخواد ما هر کاری کنیم نمیتونیم جلوشو بگیریم .این که زندگیتو از الان تبدیل به جهنم میکنی کمی از تجربه اون بیماری نداره بیخیال باش .دور از جونت هیچوقتم نمیگیری ✌❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
از بس زیاد شده

تو عضو همون ۸۰% هستی که هیچوقت نمیگیرن چرا اینجوری فک نمیکنی 😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
تو عضو همون ۸۰% هستی که هیچوقت نمیگیرن چرا اینجوری فک نمیکنی 😘

آره انشالله

هیچ علامتی هم ندارم

یهو اومدم پایین گوشمو بخارونم دیدم سفته

رفتم اینترنت کلی مریضی اومد تو ذهنم که منتظرم صبح بشه برم دکتر

آره انشالله هیچ علامتی هم ندارم یهو اومدم پایین گوشمو بخارونم دیدم سفته رفتم اینترنت کلی مریضی او ...

عزیز دلم منم سرماخوردگی داشتمالتهاب داشت خوب شدم این افکار از خودت دور کن تو خیلیم حالت خوبه الکی خودتو پیشاپیش اذیت نکن !!!😘

عزیز دلم منم سرماخوردگی داشتمالتهاب داشت خوب شدم این افکار از خودت دور کن تو خیلیم حالت خوبه الکی خو ...

ممنون

همسرمم خیلی اذیت میکنم

دلم براش میسوزه

دست خودم نیس

باید با خودم مبارزه از دست افکار منفی

ممنون همسرمم خیلی اذیت میکنم دلم براش میسوزه دست خودم نیس باید با خودم مبارزه از دست افکار منفی

کتاب ۴ اثر از  فلورانس اسکاول شین رو بخر بخون خود به خود روحت آزاد میشه 😍😍😍