2777
2789

دخترم  سه ماهش تقریبا دو ماه پیش به خاطر این که استفراغ زیاد داشت بردم دکتر و به من گفتن رفلا کس داره و من از اون موقع دارو میدم ولی فرقی نکرده میشه بگین به خاطر رفلاکس بچه هاتون چیکار کردید

گاهی وقتا آدم باید خودش رو تو ایینه ببینه  ،نه واسه اینکه زیباست یانه.          بلکه واسه این که ببینه آدم هست یانه    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رژیم لبنیات و پروتئین گاوی و مغزیجات دارم البته رفلاکس دخترم منشاشش آلرژیه،  بعد از شیر بیست دقیقه بصورت عمودی روی دوشم میذارمش حتما آروغشو می گیرم زیر کمرشو بالش بزرگ میذارم و گاهی که خیلی اذیته داخل کریر میخوابونمش

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

سلام پسر منم از کودکی همش استفراغ داش هرجا میبردم هیچی نمفهمیدن میگفتن مسمومیت سادس

تااینکه دکتر بذرافشان فهمید

گریدش۵بود و عملش کرد

اونم عمل بسته دارو تزریق کرد ب کلیش البته توی اتاق عمل

اگ مشهدی ببر پیشش کوهسنگی ۴

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

منم رژیم لبنیات دارم میشه بگید اسم دارویی که مصرف میکنه بگید

گاهی وقتا آدم باید خودش رو تو ایینه ببینه  ،نه واسه اینکه زیباست یانه.          بلکه واسه این که ببینه آدم هست یانه    

دختر منم رفلاکس داره.۴ ماه و ۱ هفتهشه

واقعا سخت 

چون سینه رو به سختی میگیره

دارو میخوره

میگن هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

منم رژیم دارم خیلی چیزا رو نمیخورم

بعد شیر هم ۲۰ دقیقه بالا میگیرنش

بعد واکسن ۴ ماهگی فرنی و شروع کردم

چون رفلاکس داره زود شروع کردم که بهتر بشه

کاش فقط بالا اوردنش بود

من ۱۰ دقیقه اول و که شیر میدم انقدر گریه میکنه و سرش و میبره عقب و سینه رو نمیگیره

راه میرم و تو بغلم تلاش میکنم تا شیر بخوره

بعد ۱۰ دقیقه میگیره میخوره

خیلی سخته

اللنم داره شیر میخوره خخخ

من قطره ی زانتاک میدم ودکتری که دخترم رو بردم بدون سونو تشخیص داد به خاطر همین نگرانم

کسی هم هست که رفلاکس کودکش خوب شده باشه

من‌متاسفانه پسرمم این مشکل رو داشت از وقتی عذا خور شد خیلی شرایطش بهتر شد از حدود یکسالگی هم کامل خوب شد و داروشو قطع کردیم 

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.