2777
2789
عنوان

با بیخیالی و دروغ همسرم چه کنم؟

236 بازدید | 22 پست

همسرم مرد خوبیه خداروشکر دوسم داره اما بیخیاله .الان دو ماه که شیر ظرفشویی خرابه اما همش میگه باید بابام بیاد درست کنیمش‌.کلا مادرش بچه هاشو تو کارای فنی لوس کرده که تنها نمیتونن و بلد نیستن و ....یا دیروز گفتم به مامانم زنگ زدی تبریک گفتی دروغکی گفت اره اما شب گوشیشو دیدم دیدم بعد گفتن من زنگ زده بود .راهی سراغ دارین ایا؟البته کار همسرم خیلی زیاده وقتشم کمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اينه كه پيگسرش نشي تا كمتر بهت دروغ بگه مثلا چوا رفتي چك كردي زنگ زدنشو از ترس شما شايد دروغ ميگه اگه هم تو زاتش باشه ك كاريش نميش كرد پيگيرنشين كمتر ميفهمين و كمتر اذيت ميشين

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

شما هم تو بعضی از کارا کوتاهی بکن بفهمه که چه مزه ایی ميده بعد کم کم درست میشه بعد هم حتماااا بگو ببین وقتی من میگم شیر رو درست کن نمیکنی چه قدر اعصابم خرد میشه حالا تو هم اعصابت خرد بشه ببین چه مزه ایی داره

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 

اوه چه مشکل بزرگی .من که شوهرم اون اولا میگفتم زنگ میزد چن ساله دیگه نمیگم.البته اخلاقش اینجوریه به خونواده خودشم نمیگه تبریم.

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

اصلا بهش سخت نگیر ادما وقتی مشغلشون زیاد میشه ی چیزای کوچیکی رو فراموش میکنن.وقتیی دوستت داره و اینقدر براش مهمی ک بدون متوجه شدنت رفته زنگ زده واقعا جای تقدیر داره شوهر منکه اصلا زنگ نزد البته منم غرورم اجازه نداد بهش بگم زنگ بزنه😊

جون مادرت لایک نکن