همسرم مرد خوبیه خداروشکر دوسم داره اما بیخیاله .الان دو ماه که شیر ظرفشویی خرابه اما همش میگه باید بابام بیاد درست کنیمش.کلا مادرش بچه هاشو تو کارای فنی لوس کرده که تنها نمیتونن و بلد نیستن و ....یا دیروز گفتم به مامانم زنگ زدی تبریک گفتی دروغکی گفت اره اما شب گوشیشو دیدم دیدم بعد گفتن من زنگ زده بود .راهی سراغ دارین ایا؟البته کار همسرم خیلی زیاده وقتشم کمه
تنها راهش اينه كه پيگسرش نشي تا كمتر بهت دروغ بگه مثلا چوا رفتي چك كردي زنگ زدنشو از ترس شما شايد در ...
اخه واقعا دلم میسوزه .خانواده من خیلی با محبتن از گوشت و ماهی و میوه و ....میخرن تا هدیه های خوب .بعد دلم نمیاد یه تبریک نگه البته خدایی از این کارا کلا بلد نیستا .به خانواده خودشم نمیگه
اخه واقعا دلم میسوزه .خانواده من خیلی با محبتن از گوشت و ماهی و میوه و ....میخرن تا هدیه های خوب .بع ...
تا اونجاش خوب بود ك بهش تذكر دادين بعدش ديگه نبايد ميرفتين گوشي و نگاه كنين دقيقا ساعتشو ميتونستي يجوري از مامانت بپرسي ببيني ز زده يا نه مهم زمگ زدنه بود حالا دير و زودش مهم نبود خودم ابنجوري بودم بشدت دارم ميزارم كناربخاطر همون ب شمام گفتم اخه خيلي عذاب ميكشيدم
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
در مورد کار فنی هم خیلی از مردها بلد نیستن بگو زنگ بزنم لوله کش بیاد درست کنه خودش فعال میشه
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
اخه واقعا دلم میسوزه .خانواده من خیلی با محبتن از گوشت و ماهی و میوه و ....میخرن تا هدیه های خوب .بع ...
خانواده منم خیلی خوبن خییییلی حضورشون تو زندگیم کمک کننده بوده، شوهرمم اينو میدونه، و همچنین میدونه که خانوادم خییییییییلی زود رنج هستن درسته من از این کارشون خیلی ناراحت میشم اما به دل میکشم، و تا اینکه به شوهرم میگم یادت نره بهشون عید رو تبریک بگی سریع همون موقع زنگ میزنه