2777
2789
عنوان

تجربه های ماههای اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 50218 بازدید | 43 پست
عزیزم عسل هم خیلی خوبه ولی زیاد نخور اخه باعث گرمی رحم میشه مثلا در هفته یبار یا دو بار در حد یه قاش ...

گلم  امروز ۲۵پریمه بی بی بزنم معلوم میشه؟؟؟؟لکه بینی دارم گاهی ام دلم درد میگیره.سینه هام اصلا برعکس همیشه متورم نشدن..با اجازه استارتر

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم  امروز ۲۵پریمه بی بی بزنم معلوم میشه؟؟؟؟لکه بینی دارم گاهی ام دلم درد میگیره.سینه هام اصلا ...

من قبل از موعدم دل درد شدید داشتم که احساس میکردم میخوام پریود بشم  سینه هام خیلی متورم نشدن ولی رنگ های ابی تو سینه هام پررنگ تر شدن  ایشالله که نی نی خشکل تو راه داری 

من قبل از موعدم دل درد شدید داشتم که احساس میکردم میخوام پریود بشم  سینه هام خیلی متورم نشدن ول ...

خداببخشه بهت..فکر کنم زوده اگ باردار باشم علائمم حداقل چند روز دیگ شروع میشه درسته؟.

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
خداببخشه بهت..فکر کنم زوده اگ باردار باشم علائمم حداقل چند روز دیگ شروع میشه درسته؟.

من خودم تقربیا ۱۰ روز مونده به موعدم علایم دل درد داشتم  و یه روز که از موعدم گذشت بی بی چک زدم اونم عصر فوری مثبت شد ایشالله شماهم  صب کنید تا موعدتون همون روز هم بی بی بزنید مشخص میشه

من خودم تقربیا ۱۰ روز مونده به موعدم علایم دل درد داشتم  و یه روز که از موعدم گذشت بی بی چک زدم ...

چشم مرسی عزیزممم

شما تو سه ماه اول بارداریتون چه چیزهایی میخوردین یکم از تجربه هاتون بگین واسمون بشه اطلاعات

چهار مغز

اب ميوه و عسل

شربت عسل و ليمو ترش خيلى براى حالت تهوع خوب بود

شير بادوم من غذا زياد نميتونستم بخورم

سلام بچه ها ی گروه زدم تو تلگرام تجربه هامونو درمورد بارداری بهم بگیم و اوناییم ک درحال اقدام هسن بتونن از تجربیات بقیه استفاده کنن 

اینم لینک گروه ک تازه تشکیل شده هرکی دوس داشت عضو بشه بتونیم باهم چت کنیم

https://t.me/joinchat/HeBWLI9h6xk0YTA8

سلام بچه ها ی گروه زدم تو تلگرام تجربه هامونو درمورد بارداری بهم بگیم و اوناییم ک درحال اقدام هسن بتونن از تجربیات بقیه استفاده کنن 

اینم لینک گروه ک تازه تشکیل شده هرکی دوس داشت عضو بشه بتونیم باهم چت کنیم

https://t.me/joinchat/HeBWLI9h6xk0YTA8https://t.me/joinchat/HeBWLI9h6xk0YTA8