2777
2789
عنوان

تجربه های ماههای اول بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 49170 بازدید | 43 پست

وای نگو تو رو خدا من آب هویج زیاد میخورم 

یه روز در میون واقعاااا بده علتش چیه ؟

دعایی که امام زمان (عج) در ایام گرفتاری ها به ما یاد داد: «یا مَن إذا تضایقتِ الأمورُ فَتحَ لها باباً لم تَذهَب الیه الأوهامُ صَلِّ على محمد و آل محمد و افتح لأموریَ المتضایقةِ باباً لم یَذهَب الیه وَهمٌ یا ارحم الراحمین» « ای خدایی که وقتی حلقه‌های بلا به هم گره می‌خورد و انسان را در فشار قرار می‌دهد، در این زمان دری را به روی بندگان باز می‌کند که فکر و وهم بشر هم به آن جا نمی رسید. خدایا صلوات خود را بر محمد و آل محمد نازل فرما و مرا که در بن بست گیر کرده ام، تو خودت راهی برایم باز کن که به عقل من نمی رسد.»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه منم مثل كابوس بود خدا خودش به هممون كمك كنه

ماهاى اول كار سنگين نكن استراحت كن نزديكى نداشته باش پله بالا پايين نرو جعفرى كنجد زعفرون نخور خونو رقيق ميكنه خطرناكه 

شنیدم مویز و گردو هم عالیه

ااره مویز گردو هم خیلی خوبه ولی بخور کم بخور تا سه ماه اول سعی کن گرمی زیاد نخوری چون طبع گردو هم گرمه  عرق کاسنی سعی کن بخوری اب انگور ولی زیاد نه 

اتفاقا خونمون پله داره

یه طبقه

روزی حداقل سه چهار بار باید بالا پایین برم

اداره هم پله داره،  اونا روزی حداقل دو بار

خیلی آروم میرم.

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش
وای نگو تو رو خدا من آب هویج زیاد میخورم  یه روز در میون واقعاااا بده علتش چیه ؟

ماه اول بارداری خوب نیست چون ویتامین آ داره و ویتامین آ زیاد باعث ناقصی جنینین میشه خداهی نکرده  تا سه ماه اولی کم مصرف کنید

وای نگو تو رو خدا من آب هویج زیاد میخورم  یه روز در میون واقعاااا بده علتش چیه ؟

منم میترسیدم نخوردم یکی میگه رحم شل میکنه باعث سقط میشه یکی ی چیز یگه

بمنم دکتر فقط گفت جگر و اب هویج نخوردم دلیلش نگف

حالا دیگه نخور

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش  

ممنون از راهنمایی های عااااالی تون....

ایشالا همه یه بارداری راحت داشته باشیم و به سلامت نی نی های خوشگلمون بدنیا بیان

من ميخوردم با عسل حالا يه روز درميون زياده هفته ايى دوبار بخورى چيزى نميشه

عزیزم عسل هم خیلی خوبه ولی زیاد نخور اخه باعث گرمی رحم میشه مثلا در هفته یبار یا دو بار در حد یه قاشق یا دوتا قاشق بخور

شما چه غذاهایی واسه اوایل بارداریتون میخورین چه واسه جنین خوب باشه خودم تازه باردار شدم از تجربه های ...

ماههای اول بدن همه گروههای غذایی رو لازم داره

میوه و سبزیجات

نان سبوس دار

گوشت و پروتیین

غلات و حبوبات

مغز خوراکی مثل بادام و گردو، توت خشک و انجیر خشک

شیرینی و قند و چربی رو کم کن.از روغن زیتون استفاده کن

سه ماه اول فقط و فقط استراحت کن نزدیکی نکن خیلی مراعات کن کار سنگین نکن فولیک اسید بخور 

فولیک اسید رو دکتر باید تشخیص بده و دوز مصرفی رو بنویسه چون زیاد و کمش روی بیش فعالی بچه اثر میزاره

من ميخوردم با عسل حالا يه روز درميون زياده هفته ايى دوبار بخورى چيزى نميشه

شما تو سه ماه اول بارداریتون چه چیزهایی میخوردین یکم از تجربه هاتون بگین واسمون بشه اطلاعات