2777
2789
عنوان

خانواده همسر

294 بازدید | 34 پست

سلام دوستان . خیلی دلم گرفته نمیدونم باید چیکار کنم من ۲سال ازدواج کردم خیلی خانواده همسرم دروغ میگن از همون اول همینجوری بودن . وقتی باردار بودم دکتر بهم گفت اصلانباید استرس داشته باشی با اینکه مادرشوهرم میدونست بارداری پرخطری دارم هروز به بهانه احوالپرسی به من زنگ میزد تا یه روز که بهم گفت جاریت گفته قبلا مریض بودی پدر مادرت به ما نگفتن بخاطر همین الان بارداریت اینجوری و... از این حرفاخودم کنترل کردم چندوقت بعدش با پدرمادرم رفتیم برای تبریک عیدخونشون اصلا رو خوش به خانوادم نشون نداد حتی یه چای هم نیاورد و مادرم وپدرم خجالت زده برگشتیم . وقتی به همسرم جریان گفتم مادرش گفت : دروغ میگه من خیلی هم تعارفشون کردم حتی خواستم برای شام بمونن قبول نکردن و همسرم به من گفت به مادرم تهمت میزنی و ما بحثمون شد همون شب دردم زیادشد و بچه سقط شد . هنوزم که هنوزه مادرشوهرم دروغ میگه اما جلو شوهرم خودشو یجور دیگه میگیره خسته شدم از این وضع به نظرتون قطع رابطه کنم یا شرایط بدترمیشه؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
2
50%
۲
2
50%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرای بد رو خدا فقط جوابشونو بده دیروز رفتم خونش گفتم عیده آخرشب نمیدونم چی گفتم برگشت گفت پدر پیرتو با پسر من مقایسه نکن در صورتی که پدرم تازه داره میره تو ۵۰ بهش توپیدم گفتم پیرا خودشونو پیر نمیدونن تو ب بابای من میگی پیر😒😒😒😒زنیکه عوضی

عشقم دخترم 💜
شما باید دهن جاریتو جر میدادی اگه دروغ گفته بوده و مریضی نداشتی! بعد هم دهن مادر شوعرتو

جاریم الانشم بهم میگه شوهرت نمیخوادت اولشم به من میگفته یه زن برام پیدا کن مثل تو تپل وچاق باشه وقتی به همسرم میگم میگه همه حرفاش دروغه و میخوان تو رو اذیت کنن شوهرم خیلی برام خوبه همه کار میکنه ولی با حرفای اونا حتی نسبت به شوهرمم بی اعتماد شدم 

عزيزم همراه پدر مادر بدون حضور همسرت چرا رفتي اخه يه خورده ب اين مسائل فك كن

الان همیشه با همسرم میرم ولی خانواده همسرم همیشه نسبت به من سرد هستن جاریم کارمند همیشه اون میزنن تو سر من ؛ اون دوتا بچه داره و من دوبار سقط داشتم و الانم خیلی دکتردوا کردم نتیجه ای نگرفتم .

رابطتو خیلی باهاش محدود کن هروقت خواستی بری خونش حتما شوهرت باشه با شوهرتم برگرد دیگه هم پدر مادرتو کوچک نکن ببر اونجا مگر اینکه شوهرت باشه و درمواقع اضطراری جواب تلفناشم تاحد امکان نده اگر شوهرت نیست یه روزی دستش رو میشه اما باشوهرت سر اینکه متقاعدش کنی بحث نکن چون فقط و فقط خودت اذیت میشی

الان همیشه با همسرم میرم ولی خانواده همسرم همیشه نسبت به من سرد هستن جاریم کارمند همیشه اون میزنن تو ...

تو هم سقطتو بزن تو سر شون والا تقصیر اونا بوده تقصیر شما چیه اعصابم بهم ریخت اه