2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست
الان همیشه با همسرم میرم ولی خانواده همسرم همیشه نسبت به من سرد هستن جاریم کارمند همیشه اون میزنن تو ...

سرد هستن تو هم كنار بكش عزيزم نميگم قطع رابطه كن ولي سرسنگين باش هميشه دوري و دوستي جواب داده ب نظرم براي بچه دار شدن ب آرامش نياز داري ب خودش توكل كن

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
چقدر گاوه جاریت....اعصابم خورد شد ... جوابشو حتما بده ..این چ حرفایه ک میزنه 

تمام دردسرای منم زیر سر جاریمه . شوهرم میگه جوابش بده اما من مثل اون نیستم تو خانواده ای بزرگ شدم که همه بهم احترام میذاشتن مثل اون نمیتونم حرفای بد بزنم نمیتونم جواب حرفاش بدم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر گاوه جاریت....اعصابم خورد شد ... جوابشو حتما بده ..این چ حرفایه ک میزنه 

احتمال زیاد مادرشوهرش از خودش این حرفا رو زده گذاشته دهن جاریش .. البته اگر جاریش هم مثل مادرشوهرش نباشه..

احتمال زیاد مادرشوهرش از خودش این حرفا رو زده گذاشته دهن جاریش .. البته اگر جاریش هم مثل مادرشوهرش ن ...

مادرشوهرم و جاریم فامیل هستن دوتاشون بذاتن و دروغگو از دروغاشوووون خسته شدم هرچی دلشون خواست بهم میگن بد به همسرم میگن زنت زود بهش برمیخوره ماچیکارکنیم دوکلمه هم نمیتونیم جلوش حرف بزنیم

تو هم سقطتو بزن تو سر شون والا تقصیر اونا بوده تقصیر شما چیه اعصابم بهم ریخت اه

تازه بعداز سقط بهم برچسب نازا هم زدن به فامیلاش گفته بود عروس من افسردگی داره . وقتی شنیدم پشت سرم اینا رو گفتم باهمسرم رفتم خونشون گفتم به چه حقی این حرفا رو زدم شروع کرد به خودزنی که من نگفتم و فلان.... همه چیو میگه بعد جلو بقیه تعارفت میکنه نمیدونم چرا اینجورین برعکس همسرم فقط میگه بیخیالشون خیلی دوستم داره حتی وقتی گریه میکنم اونم باهام اشک میریزه

مادرشوهرم و جاریم فامیل هستن دوتاشون بذاتن و دروغگو از دروغاشوووون خسته شدم هرچی دلشون خواست بهم میگ ...

بگو اصن اره من زود بهم بر ميخوره! بذار بدونن حساشي هر حرفي رو جلوت نزنن.

ب شوهرتم گلايه شونو نكن كه فقط بدتر ميشه، كم و سر سنگين ارتباط داشته باش

مادرشوهرم و جاریم فامیل هستن دوتاشون بذاتن و دروغگو از دروغاشوووون خسته شدم هرچی دلشون خواست بهم میگ ...

عزیزم فقط بازیچه دستشون نشو حرفاشونو به هیچ بگیر نشین پای حرفاشون جوری جلو جاریت جلوه بده که به شوهرت اعتماد داریو از همه چیش خبر داری و رابطتو باهاش کم کن من وقتی این آدما رو میبینم از خدا میخام اینقدر به خودشون و مسایل خودشون سرگرم بشن که دست از زندگی دیگران و فتنه کردن بردارن 

تازه بعداز سقط بهم برچسب نازا هم زدن به فامیلاش گفته بود عروس من افسردگی داره . وقتی شنیدم پشت سرم ا ...

عزیزم اصلا دنبال حرفشونو نگیر درکت میکنم خیلی سخته اما بذار به حساب اینکه مشکل روانی و کمبود داره تا خودت آرامش داشته باشی تا زندگیت آروم باشه خدا رو شکر که همسرت باهات هم دله و دوستت داره همین کافیه بذار از حسادت بترکن!

عزیزم فقط بازیچه دستشون نشو حرفاشونو به هیچ بگیر نشین پای حرفاشون جوری جلو جاریت جلوه بده که به شوهر ...

اره حرفت خیلی درسته بایدهمینکاروبکنم . الان انقد عصابم ضعیف شده که یه لحظه نمیتونم کنارشون بشینم برعکس مادرشوهرم پدرشوهرم خیلی دوستم داره هروقت میبینتم هزارجور قوربون صدقم میره الان ۲هفته خونشون نرفتم و پدرشوهرم به شوهرم گفته چرا نمیاد و نگرانمه ؛ دیشب خیلی شوهرم اصرارکرد برم گفت میدونم مادرم بی عقله و ... ولی بخاطر پدرم بیا بریم چشم انتطارت گفتم نه اونم گفت پس منم دیگه خونه خانوادت نمیام گفتم نیا . اصلا موندم چیکارکنم برم یجور نرم یجور 

اره حرفت خیلی درسته بایدهمینکاروبکنم . الان انقد عصابم ضعیف شده که یه لحظه نمیتونم کنارشون بشینم برع ...

پس همینه که باعث حسادت مادرشوهر و جاریت شده که اینطوری باهات میکنن! شما خیلی برا پدرشوهرت عزیزی برا همین حسادت میکنن ببین میدونم خیلی سخته این کارو بکنی چون مادرشوهرت خیلی اذیتت کرده اما  بنظرم اگر فکر میکنی مادرشوهرت با چرب زبونی و حتی کادو گرفتن براش ! نرم میشه و دست از حسادت برمیداره این کارو بکن !و شرمندش کن یه جورایی! یه مدت جلو پدرشوهرت تحویلش بگیر و مادرجون مادرجون بهش بکن شاید اتش حسادتش خوابید اگر این کارو بکنی هم جلو شوهرت عزیزتر میشی هم اینکه دیگه حرفی بزنن شوهرت ازت دفاع میکنه چون به چشم میبینه که باهاش مشکلی نداری .. حالا این نظر منه باز هرطور خودت صلاح میدونی..

پس همینه که باعث حسادت مادرشوهر و جاریت شده که اینطوری باهات میکنن! شما خیلی برا پدرشوهرت عزیزی برا ...

اره درسته ولی نمیتونم از وقتی بچم سقط شده دیگه نمیخوام نگاهش کنم هروقت داره باهام حرف میزنه حالم بدترمیشه نمیتونم ببخشمش

واي چرا بدون حضور همسرت رفتي خونه مادر شوهرت

اينجوري مادرشوهرت به خودش اجازه ميده هر جور دوست داره باهاتون رفتار كنه

ديگه هيچ وقت اين كارو نكن عزيزم

و اينقدر ناراحت سقط نباش مطمئن باش جنين مشكل داشته كه با يه ناراحتي سقط شده جنين هاي سالم تو بدترين شرايط هم سقط نميشن

واي چرا بدون حضور همسرت رفتي خونه مادر شوهرت اينجوري مادرشوهرت به خودش اجازه ميده هر جور دوست داره ...

پدرم ازم خواست باهاشون برم تا دیگه نتونه چیزی بهم بگه شوهرمم رفته بود ماموریت