2777
2789
عنوان

نایاب شدن قرص فمبیون ۲

1009 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من هفته ۲۵ بارداری هستم. امروز یعنی ۲۵ خرداد ۹۷ به چندتا از داروخانه های کرج مراجعه کردم و گفتن قرص فمیبیون ۲ نایاب شده. با چندتا از داروخانه های کرج و تهرانم تماس گرفتم همینو گفتن. کسی هست که تو این یک هفته اخیر این قرص در کرج با تهران خریداری کرده باشه؟ لطفا آدرس و شماره داروخانه رو بذارین، اگرم قرص جایگزین می شناسین لطفا معرفی کنین. با تشکر.

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی

قرص تقويتي برا بارداري هست؟؟

من يكش رو دارم ميخورم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم هفته۳۲کل تهرانو گشتم نیس ۵روره نخورذم شما چه کردی؟

من یه دارو خانه روزانه معمولی تو کرج پیدا کردم که داشت. ولی فکر کنم از قبل داشته.

سلام عزیزم شماره داروخونه رو دارین؟ 

نه عزیزم... یه داروخانه تو میدون آزادگان کرج، کنار بانک انصاره. شاید سرچ کنین شمارشو پیدا کنین.

من  دكترم اين قرص و داد بهم اصلا چاق نشدم اشتهامم زياد نشد ولي با توجه به اينكه هر دفعه سونو رفتم و وزن بچه نرمال و خوب بود فكر ميكنم احتياجات جنين خوب برطرف شده

من چون خيلي بالا ميارم زياد از نظر تغذيه رژيم غذاييم خوب نيست حقيقتا فكر كنم اين قرص واسه بچه خوب بود ..

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا