2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

319 بازدید | 35 پست

سلام دوستای عزیز کسی تست نمک و ادرار رو برایبرایانجام تعیین جنسیت انجام داده تا حالا ؟من سونو 13هفته رفتم گفت پسره تست نمک انجام دادم نشونه های جنین پسر رو داشت.

میخواستم بذدونم چقد درسته این تست؟

من جوش شيرين رو هفته ٥ انجام دادم

كف نكرد گفتن كف نكنه پسره🤔🤔

حالا منتظرم برم سونو دوماه ديگه😉

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست نمک چجوریه ‌؟منم دوس دارم بدونم چی دارم تو دلم 😍 هفته جدید میخام برم سونو ان تی میگن بنظر ...

نه نمیگه

تو ۱۲هفته و ۴روز برا من مشخص نبود جنسیتش

تو ازمایش سل فری که برای سلامتش دادم جنسیت مشخص شد

تست نمک چجوریه ‌؟منم دوس دارم بدونم چی دارم تو دلم 😍 هفته جدید میخام برم سونو ان تی میگن بنظر ...

حجمش زیاد نمیتونم بفرستمش 

توی یه لیوان یکبار مصرف اندازه یک سانت نمک بریز تا نصف اون لیوان رو ادرار بریز اگه روش حالت ابری شد و کف کرد پسره اگه شفاف بود دختره مال من کلی کف کرد سرش