2777
2789
عنوان

ساک حاملگی بدون جنین!

4870 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 15 فروردین آخرین پریود من بوده.23 خرداد یعنی هفته دهم رفتم سونو فقط ساک تشکیل شده بود بدون جنین.دکتر گفت لقاح دیر صورت گرفته.سه هفته دیگه میرم برای سونو مجدد. امکانش هست پوچ باشه؟؟خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات چند بود ؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
برای دیدن ساک کی باید رفت؟

از ۷ هفته به بالا ولی هفته ۸ بری بهتره 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

برا منم سر بچه سومی تو یکی دو تا اولین سوناهام ساک خالی بود حتی سونو وازینال هم رفتم باز جنین رو نشون نداد البته الان دقیق یادم نیست چند هفته بودم که رفتم سونو. ولی حامله بودم و الان دو سال و هفت ماهشه

من شیعم،حیدر آقامه  
من هفته ی 9 هستم هنوز نرفتم🙈🙈🙈🙈

منم هفته هشتو تموم کردم تو هفته نهمم .. واای میترسم برم ..راسی فردا ک میگن تعطیلیه بیمارستانام تعطیله اخه من میخاستم فردا تو بیمارستان برم سونو

تیکر تولد یه سالگی الینام

تا هفته یازده وقت داری هنوز دیر نشده اگه لک بینی نداری نگران نباش عزیزم

منم هفته هشت رفتم گفت ساك خاليه و كيسه آب به ٥ هفته و ١ روز ميخوره و متوقف شده و بتام رشد نكرد و اومد پايين الان در حال سقط هستم .اگه بتا بدي متوجه ميشي

خدایا شکرت که منو لایق دونستی،مواظبش باش⁦❤️⁩🙏

دوست عزیزم منم ۱۸ فروردین آخرین پریودم بوده تو ۷هفته و چهارروز جنین زنده و قلبش دیده شد پریروزم رفتم ۹هفته و سه روز سن جنینم بود بنظرم باید تاالان دیده میشد جنینت

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر