2777
2789
عنوان

مرکز کاشت ناخن دختر ایرونی در کرج

5118 بازدید | 25 پست

حرفه ای ترین مرکز کاشت و خدمات ناخن با سبکی متفاوت با آنچه تاکنون دیده اید بدون آسیب رسانی به بستر ناخن و استفاده از مواد درجه یک امریکایی.
پدیکور و پاکسازی پاشنه پا بدون استفاده از تیغ و روشهای غیر بهداشتی و بهبود ترکهای عمیق پاشنه پا.
ماساژ رفع خستگی پا با استفاده از کرمهای مخصوص
جدید ترین طراحی های دایم با به کارگیری مدرن ترین دیزاین ها و دکور ناخن و بیش از ۸۰ رنگ لاک ژلیش در مدلهای متنوع
کرج ، گوهردشت(رجایی شهر)نبش سیزدهم غربی طبقه سوم

تلفن : 34456200 026 فهیمه جون

برای دیدن نمونه کارها به این وبلاگ مراجعه کنید :
http://npcdi.mihanblog.com/
هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 

چه جالب منم همینجا ناخنهامو درست می کنم . منم تو نت پیدا کردمشون ، منتها الان دو سالی هست که کلا همه ی کارهای آرایشی ام رو پیش این دوستان انجام میدم . رنگ و مش و شینیون و آرایش عروسشون هم عالیه . 
امروز برای خرید لباس بچه تو سایت ثبت نام کردم ، مطلب شما رو دیدم . گفتم یه تائیدی کرده باشم . به پاس تمام خوبی های خواهران بشارتی 

سلام پیوندک جان . اسم واقعی شما چیه ؟ من ترانه هستم . به فهمیه جون و فریبا جون بگی میشناسن . دو هفته ی دیگه عروسی برادر شوهرم هست ، مادر جاریم خودش آرایشگاه داره ، ولی من انقدر از کار فریبا جون تعریف کردم که جاریم قبل از ماه رمضون رفت یه تست پیششون زد . الان هم به مامانش گفته که فقط میخواد بره دختر ایرونی .
خیلی حیف شد که وقتی من میخواستم عروسی کنم ، این سالن رو نمیشناختم . اما عوضش تو عروسی برادر شوهرم جبران می کنم . من واقعا آرایش عروس خودم رو دوست نداشتم . حالا دوست ندارم اسمش رو بیارم . از تبلیغ منفی خوشم نمیاد . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ترانه جان من پیوند هستم . من دو هفته ی دیگه وقت ترمیم ناخن دارم . حتما به فهیمه جون و فریبا جون میگم در مورد شما .
متاسفانه منم نتونستم عروس دختر ایرونی باشم ، اما خواهرم پیش فریبا جون عروس شد . خیلی خیلی راضی بود و تمام فامیل شوهرش هم بعدا رفتند پیش فریبا جون .
اما من عاشق رنگ و مش های فریبا جون هستم . دوماه پیش هم موهام رو پیششون کراتینه کردم . باورت نمیشه ولی هنوز هم عالی مونده یعنی انگار همین دیروز کراتین کردم . با وجودیکه رشد موهای من خیلی زیاده .
خلاصه که خیلی خوشبختم از آشناییت . اصلا تو خصوصی برات پیام میدم که تو سالن همدیگه رو ببینیم . من دوهفته ی دیگه دوشنبه وقت دارم . خیلی خوش حال میشم ببینمت از نزدیک . 

چقدر عالی         
در کل تمام کارهای این خواهران ، هم فریده جون ، هم فریبا جون و هم فهیمه جون خیره ...
الان هم که من یه دوست خوب پیدا کردم .
حتما برات پیام میفرستم . سعی میکنم منم دوشنبه بیام ، اگر بتونم وقت ابرو و رنگ ریشه بگیرم از فریبا جون هم شما رو می بینم هم کارهام رو انجام میدم. ناخنهام رو تازه ترمیم کردم ولی احتمالا لاک ژلیش و طراحیش رو عوض می کنم . ممنون عزیزم . خوش باشی     

دوستان دو روز پیش رفتم آرایشگاه , مرکز کاشت یه چند مدل کاشت جدید آورده که من فقط تو سایتهای خارجی دیده بودم .

نمیدونم اسمشون چیه ولی خیلی جالب و عجیب و غریب و خوشگل بودند . 

طراحی هاشونم همیشه خوب بود , اما اینبار فوق العاده بود . یه طراحی سه بعدی در سه بعدی روی دست یه خانمی زده بودند , عین تابلوی نقاشی بود , انگار اثر هنری بود . مثل اینایی که روی برنج نقاشی می کنند . روی ناخن خانمه واقعا اثر هنری خلق کرده بودند . خیلی خوشگل بود گفتم بهتون بگم اینبار رفتید بگید از اون طراحی ها براتون بزنن ..

من خودم واسه ناخن نرفته بودم . برای تاتوی ابروی خواهر شوهرم رفته بودم که اونم بی نظیر شد . 

چه خوبه کار و اخلاق آدم انقدر خوب باشه که اینهمه آدم همش ازشون تعریف می کنند . 👌👌👌 هر جا رو نگاه ...

جای دیگه خوندم که رفتی پیششون حریر جون و راضی بودی . خدا رو شکر عزیزم . 

واقعا تو این روزگار با اخلاق بودن بهترین خصوصیت اخلاقی است . 

سلام عزیزم , اینستا ندارن ?

سلام عزیزم دارن  . 

هم اینستا دارن , هم وبلاگ . بزار یه شات اسکرین از اینستاشون بگیرم واست بزارم